Nedrivning | Få Èn Fast Pris På Dit Nedrivningsprojekt | J. Jensen A/S
51279
page-template-default,page,page-id-51279,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Selektiv NEDRIVNING HAR VÆRET VORES SPECIALE i 30 år

Vi er specialister i alle former for selektiv nedrivning inden for både total- og partiel nedrivning, også kaldet indvendig eller delvis nedrivning.

 

Nedrivning hos J. Jensen foregår altid med stor fokus på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø. Vi løser alle opgaver løser med et minimum af støj- og støvgener og maksimal sikkerhed for alle involverede. Vores grønne profil sikrer miljørigtig bortskaffelse af affald, sortering og genanvendelse af brugbare byggematerialer, og vi har en genanvendelsesprocent på over 90%.

 

Vi har alle kompetencer og alt materiel til rådighed in-house til alle former for nedrivningsopgaver fra nedrivning af bygninger og nedrivning af boliger og sommerhuse. Vi løser opgaver for både offentlige og private bygherrer i form af hovedentrepriser, fagentrepriser, samarbejdsaftaler og materieludlejning.

 

Som den eneste virksomhed i Danmark er vi også i stand til at tilbyde en fast pris i forbindelse med større nedrivnings projekter. Det betyder, at vi påtager os ansvaret – og udgifterne – hvis dit nedrivnings projekt skulle blive ramt af forsinkelser eller andre uforudsete hændelser. Du behøver således ikke at bekymre dig om ekstraregninger, når du har fået en fast pris af os!

Totalnedrivning

Totalnedbrydning af bygninger er et af vores absolutte specialer. Der er mange ting at overveje inden en nedrivning. Der skal indhentes nedrivningstilladelser, og det skal undersøges, om der kan være forurenende stoffer i bygninger og jord. Vi har egne rutinerede miljøsanitører, der fjerner asbest, bly, klorerede paraffiner, kviksølv, PCB og skimmelsvamp. Vi tager hånd om alle faser og involverer de nødvendige myndigheder. Vi rådgiver bygherrer og rådgivere fra start til slut, så nedrivningen foregår uden gener for miljø og naboer.

Partiel nedrivning

Vi foretager partiel nedrivning – også kaldet indvendig rydning – når vi bibeholder facader og ydervægge, mens vi tømmer bygningen for alt indvendigt. Vi fjerner gulve, lofter, installationer, skillevægge og inventar. Vi sorterer og genbruger alle materialer, hvor det er muligt, ellers transporterer vi dem til relevante modtage- og affaldspladser.

Nedskæring af jernkonstruktioner

Når vi fjerner jernkonstruktioner, foregår det med skærebrænder og nedklipning med stålsaks monteret på en gravemaskine. Almindeligvis udfører vi denne type opgaver på varmecentraler/kedelanlæg, stålskorstene, siloer, fabriksanlæg, trapper, gangbroer og altaner. Denne type nedskæring bliver også kaldt et ‘skrotningsprojekt’.

skæring skærebrænder flammeskæring skrotning vandværk jensen

Betonknusning

Tegl, mursten og beton kan med fordel knuses med henblik på genanvendelse som belægning til veje, stier og parkeringspladser. Vores kæbeknuser er en effektiv maskine til knusning af beton og har en kapacitet på 1.000 ton om dagen. Vores mobile anlæg, som nemt og hurtigt opstilles på stedet, gør det muligt at knuse og genanvende ude på byggepladsen. Alternativt kører vi materialerne til et modtageanlæg, hvor knusningen foregår.

nedrivning klipning af beton gravemaskine jensen hauserplads

Sprængning

I nogle tilfælde er sprængning den mest optimale nedbrydningsmetode og kan være en særdeles økonomisk og attraktiv løsning. Vi tilbyder også en kombination af sprængning, hugning og nedklipning som kan være den bedste og økonomisk mest fordelagtige løsning. En kontrolleret sprængning (mini-blasting) giver et hurtigt og sikkert resultat med et minimum af støj, støv og vibrationer – og uden brug af tungt maskinel. J. Jensen A/S er medlem af Dansk Sprængteknisk Forening og vores sprængningsledere udfører arbejdet efter deres anvisninger og i henhold til gældende dansk lovgivning.

Sprængning gravemaskine nedrivning nedbrydning vandværk

Nedrivning af hus

I Danmark er der i løbet af de sidste mange år kommet et stigende antal ældre huse, som ikke lever op til de seneste krav fra myndighederne.

Hos J. Jensen er vi eksperter i nedrivning af ældre huse. Vi anvender altid det nyeste udstyr for at kunne garantere det bedst mulige resultat for vores kunder og den højeste sikkerhed for vores medarbejdere.

 

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

“]