Nedbrydningsfirma Nordjylland - Få en fast pris på dit projekt [Video]
54349
page-template-default,page,page-id-54349,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

J. Jensen er Nordjyllands førende nedbrydningsfirma

Står du foran at skulle gennemføre et større nedrivningsprojekt i Nordjylland? Så er du kommet til det helt rette sted. J. Jensen er en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder med over 30 års erfaring i bagagen.

Lige siden vores grundlæggelse i 1986 har vi været med til at drive udviklingen inden for miljørigtig nedbrydning i hele Danmark og det gælder særligt i Nordjylland.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

  • Partiel nedrivning
  • Total nedrivning
  • Nedskæring af jernkonstruktioner
  • Sprængning

 

Nordjylland er en landsdel der i de senere år har været præget af stor byggeaktivitet, både i det private erhvervsliv samt inden for det offentlige, hvor flere store offentlige renoveringsprojekter er blevet i igangsat.

Derudover oplever flere større byer såsom Aalborg og Hobro et stigende antal tilflyttere, hvilket har øget behovet for renovering af ældre bygninger.

Ligesom i mange andre byer så er de fleste bygninger i eksempelvis Aalborg over halvkreds år gamle, hvilket betyder at en renovering enten i form af en grundig sanering eller i andre tilfælde i kraft af en hel eller delvis nedrivning, kan være en rigtig god investering, da det bidrager til at øge værdien på din ejendom.

Få én samarbejdspartner der kan stå for hele dit projekt

Som kunde hos os får du mange gode fordele. Fra vores kontor i Viborg kan vi hurtigt rykke ud til enhver adresse og være klar til at påbegynde et nedrivningsprojekt i løbet af kort tid.

Derudover så får du en samarbejdspartner der råder over nogle af landets dygtigste specialister inden for nedrivning og sanering. Da vi råder over vores egen vognmandsforretning, kan vi stå for hele processen fra den indledende undersøgelse til selve nedrivningen, samt for bortskaffelse og genanvendelse af alt byggeaffald.

Vi er i dag den nedbrydningsvirksomhed, der har den højeste genanvendelsesprocent, da vi formår at genanvende hele 90% af alt vores byggeaffald, hvilket både er godt for byggeriet og selvfølgelig særligt for miljøet.

Få glæde af vores fast pris koncept og undgå ekstraregninger

Som noget helt særligt så får du som kunde hos os også glæde af vores unikke Fast Pris koncept.

Vores fast pris koncept betyder kort fortalt, at når vi har givet dig et tilbud, så inkluderer vores pris alt. Og med det mener vi alt. For dig betyder det at du ikke skal bekymre dig om eventuelle ekstraregninger, hvis der skulle opstå uforudsete udgifter for eksempel i forbindelse med forsinkelser eller lignende.

Hvis der skulle opstå uforudsete udgifter, påtager vi os ansvaret for at dække det hele af egen lomme. Vi mener, at man som bygherre skal kunne give sinde kunder fuld vished om prisen på ethvert projekt.

Kontakt os i dag og lad og give dig et godt tilbud.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*