Nedbrydningsfirma i Østjylland

Som nedbrydningsfirma har J. Jensen mere end 30 års erfaring med nedrivningsprojekter. Vi kan drive nedrivningen af både små og store bygninger fra start til slut uden problemer. Uanset om du behøver nedrivning af en ejendom, miljøsanering, drift af byggepladsen eller bortskaffelse af byggeaffald, så er vi nedbrydningsfirmaet for dit projekt i Østjylland.

30 års erfaring med nedrivningsprojekter i Østjylland 

I dag bliver et stor antal af gamle bygninger revet ned for at gøre plads til nye store byggerier. Her er Østjylland ingen undtagelse, hvor vi de sidste mange år har set nye ejendomme blive bygget særligt i Østjyllands større byer, som Aarhus, Randers, Vejle og Horsens, blot for at nævne nogle. De gamle bygninger, der hyppigst bliver revet ned, er bygninger, der er opført omkring 1850 og ejendomme bygget i mellem 1950 og 1970’erne. 

Men mange af disse ældre bygninger er ofte konstrueret med store mængder af giftige byggematerialer, der kan indeholde både asbest, bly og PCB, som man tidligere mente var gode byggematerialer. I dag anser vi materialer som giftige og de gamle bygninger lever derfor ikke op til nutidens bestemmelser i bygningsreglementet.

Hos J. Jensen har vi med vores mange års erfaring inden for nedbrydning af gamle ejendomme og fjernelse af giftige byggematerialer via en miljøsanering, mange erfaringer at trække på, når vi hver dag varetager nedrivningsprojekter i Østjylland, i København og på resten af Sjælland.    

Læs om vores tidligere projekter inden for nedrivning af bygninger og miljøsanering.

En god samarbejdspartner giver det bedste projekt fra start til slut 

Som samarbejdspartner ved dit næste projekt, prioriterer vi hos J. Jensen i høj grad din tilfredshed. For os er det vigtigt at samarbejdet og processen bliver så nem og overskuelig for dig som mulig, så du har en god mavefornemmelse hele vejen igennem vores samarbejde. 

Dette kan vi sikre fordi vores nedrivningsfirma har det nødvendige mandskab og flere års erfaring med at drive store nedbrydningsprojekt af bygninger fra start til slut. På den måde har vi altid overblikket over hele byggeprocessen og du skal kun rådføre dig med en samarbejdspartner, når du vil kende til projektets næste skridt. 

Hos os er intet bygge- og nedrivningsprojekt for stort, så uanset om du skal have nedrevet en bygning, foretaget en miljøsanering, mangler drift af en byggeplads eller sortering og bortskaffelse af byggeaffald, så er vi den rigtige samarbejdspartner til dig.  

Nedbrydningsfirma centralt placeret ved Viborg

Vores nedbrydningsfirma i Østjylland er placeret centralt i Tjele ved Viborg. Fra vores afdeling i det jyske driver vi en række projekter i hele Jylland og udlejer materialer og udstyr til byggepladser i hele Jylland. Fra vores jyske afdeling sørger vi for at vores kunder får den bedste oplevelse af deres samarbejde med os. Hos J. Jensen prioriterer vi i høj grad at vores kunder er glade og tilfredse med os som samarbejdspartner ved nedrivningsprojekter.

En fast pris for hele nedrivningsprojektet

Når du vælger J. Jensen som dit nedbrydningsfirma i Østjylland, får du gavn af vores mange års erfaring med nedrivning af bygninger, miljøsanering og drift af byggepladsen. Når du vælger os, får du også gavn af vores fast pris koncept. 

Med vores fast pris koncept, bliver prisen for dit projekt fastlagt før nedrivningen overhovedet er gået i gang. Vores mange års erfaring fortæller os at, når vores kunder ved hvad prisen er fra starten, giver det ro i maven gennem hele projektet. Skulle projektet blive forsinket eller lignende, står vi får alle udgifterne, der måtte opstå på grund af forsinkelsen. Med andre ord skal du ikke være bange for at få tilsendt en efterregning ved projektets slutning, når vi varetager dit nedrivningsprojekt.

Kontakt os og lad os finde en fast pris på dit nedrivningsprojekt i dag

Lad os være dit nedbrydningsfirma ved dit projekt i Østjylland. Vi forhandler en fast pris på dit projekt, får effektivt nedrevet den ønskede bygning og, sørger naturligvis for at affald og byggematerialer bliver forsvarligt smidt ud eller genbrugt. 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på dit nedrivningsprojekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse