Kompetencer - J. Jensen A/S
51258
page-template-default,page,page-id-51258,page-parent,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

I vil opleve, at der er en enorm bredde i vores kompetencefelt. Hele tiden gøres der nye landvindinger på alle fronter indenfor nedrivning og miljøsanering, til stadighed med J. Jensen i spidsen.

Mere end 200 specialiserede medarbejdere står til jeres disposition sammen med et stærkt netværk af løsarbejdere. Vi har det nyeste maskineri og løser enhver opgave, vi bliver stillet overfor.

Nedrivning

Nedrivningsopgaver af enhver karakter har været vores speciale siden J. Jensen A/S blev grundlagt i 1986.

Miljøsanering

Når det handler om miljøsanering er vi branchens bannerførere, og det vil vi fortsat være. Vi sætter standarder for branchen, i Danmark og internationalt.

BYGGEPLADSDRIFT

Når I har brug for hjælp til drift og vedligeholdelse, står vi klar med alt det, der skal til for at få en byggeplads til at fungere optimalt i det daglige.

MATERIELUDLEJNING

I J. Jensen råder vi over alt i udstyr til etablering af en byggeplads. Vi har en stor maskinpark, og vi lejer maskiner ud med eller uden chauffører / førere

VOGNMANDSFORRETNING

Med en moderne vognpark, bestående af flere forskellige typer lastvogne, løser vi de fleste kørselsopgaver. Lige fra containerkørsel og levering af materialer, til kranopgaver.

GENBRUGSSALG

Det er vigtigt for vores samfund og og miljøet, at vi genbruger i så stort omfang som muligt. Det er et af de væsentligste punkter i vores miljøpolitik.

Kom forbi og se vores genbrugsmaterialer på vores store lager, eller se udvalget af varer på www.jensengenbrug.dk

Kontakt os på 40144004 for yderligere information.  Åbent alle hverdage 8-16