Kompetencer

UNIK KNOWHOW

Når man arbejder med nedrivning og sanering af miljøfarlige stoffer, kræver det, at man er klar til at tage et stort ansvar. Det ansvar tager vi hellere end gerne – og vi er bogstaveligt talt klædt godt på til det. 

Gennem årene har vi opbygget en unik knowhow og erfaring med at håndtere affald, rydde op og sortere ud, så vi kan køre mindst muligt til deponi og specialbehandling, og i stedet genanvende og genbruge mest muligt. Korrekt og struktureret miljøsanering og nedrivning er højaktuelt. Det særlige ved vores tilgang er, at vi har specialiseret os i disciplinen gennem mere end tre årtier.

VI TAGER ANSVAR – FOR DIT NÆSTE PROJEKT
Når mere end 200 mennesker tager på arbejde i vores navn, og løser tusindvis af forskellige opgaver, herunder en række unikke specialopgaver i løbet af en dag, eller en måned, kræver det et godt fællesskab og en dynamisk organisation. J. Jensen er kendetegnet ved at have en usædvanligt flad organisation og at passe godt på sine folk. Alle kan tale med alle, og samtlige medarbejdere tager ansvar. For vores kunder betyder det blandt andet, at der er korte kommandoveje fra problem til handling. Det er let at arbejde sammen med os, og vi glæder os til at tage ansvar for dit næste projekt.

Nedrivning

Vi har alle kompetencer og alt materiel til rådighed in-house til alle former for nedrivninger af bygninger. Med mere end 30 års erfaring og konstant udvikling tør vi godt at kalde os for eksperter på området.

Miljøsanering

Når det handler om miljøsanering er vi branchens bannerførere, og det vil vi fortsat være. Vi sætter standarder for branchen, og er eksperter i sanering af bl.a. PCBasbest og bly.

Byggepladsdrift

Når I har brug for hjælp til drift og vedligeholdelse, står vi klar med alt det, der skal til for at få en byggeplads til at fungere optimalt i det daglige lige fra indretning til vinterforanstaltninger.

Materieludlejning

I J. Jensen råder vi over alt i udstyr til etablering af en byggeplads. Vi har en stor maskinpark, og vi udlejer maskiner med eller uden førere

Vognmandsforretning

Vi råder over vores egen vognpark, og vores rutinerede vognmænd står for den daglige ruteplanlægning. Vi har installeret GPS i alle køretøjer, så vi hele tiden kan optimere ruten efter dagens opgaver. Det betyder, at du som kunde kan forvente, at vi leverer til aftalt tid. Vi er desuden uafhængige af andre leverandører, og kan komme, når du ønsker det. Vi kører nemt gennem Københavns mindste porte med vores “Københavnerbil”, som har lav højde og smal bredde.

Genbrugssalg

Det er vigtigt for vores samfund og miljøet, at vi genbruger i så stort omfang som muligt. Det er et af de væsentligste punkter i vores miljøpolitik.

Kom forbi og se vores genbrugsmaterialer på vores store lager, eller se udvalget af varer på www.jensengenbrug.dk

Kontakt os på 40144004 for yderligere information.  Åbent alle hverdage 8-16

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse