Miljøsanering | Få en fast pris på dit projekt [Ingen ekstraregninger]
51288
page-template-default,page,page-id-51288,page-parent,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Vi går forrest – især når det gælder miljøsanering

I byggerier fra 1960’erne og frem til 1990’erne anvendte man en række farlige kemikalier i dansk byggeri heriblandt asbest, PCB, bly og klorerede paraffiner. Det er vigtigt at fjerne disse kemikalier, da de er ekstremt sundhedsskadelige og medfører alvorlige sygdomme.

Vi har i J. Jensen arbejdet med miljøsanering i næsten 30 år. I vores stræben efter at forbedre metoder til miljøsanering anvender vi den nyeste teknologi og sikkerhedsudstyr for at skåne miljøet og vores medarbejdere mest muligt.

Vi er medlem af Dansk Asbestforening og har i dag ansat mere end 40 certificerede og specialuddannede sanitører inden for asbest, bly og skimmelsvamp. Alle saneringsopgaver bliver udført efter gældende retningslinjer og sikkerhedsvejledninger for både miljø og arbejdsmiljø.

 

Som noget helt særligt tilbyder vi hos J. Jensen en fast pris på miljøsanering – uanset om der er tale om asbestsanering, pcb-sanering, blysanering eller kviksølvs-sanering. Det vil sige, at vi giver dig én pris på hele dit projekt, uanset om der skulle opstå komplikationer eller forsinkelser i løbet af processen. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om ekstraregninger – dem tager vi os af, hvis det bliver aktuelt!

 

Herunder kan du læse ganske kort om de mest almindelige kemikalier:

Asbestsanering

Asbest var almindeligt anvendt i byggematerialer i 1960’erne på grund af sin brandhæmmende effekt. Asbest er særdeles skadeligt ved indånding og skal fjernes, hvis det er blottet. Asbest findes bl.a. i vinyl, gulvlim, fliseklæber, beton, lofter og rørisolering, samt i tag-, facade- og loftplader.

asbest sanering undertryk nedrivning nedbrydning slibning hilti dg150

Blysanering

Bly findes bl.a. i maling og er ufarligt, så længe det er bundet i et fast materiale. Problemet opstår, når en bygning skal renoveres, og malingen skal fjernes. Blyholdigt affald skal til speciel deponi.

bly blysanering miljøsanering sanering nedrivning jensen jjensen vinduer blyholdig maling

Kviksølv

Kviksølv blev tidligere brugt som konserveringsmiddel i fx maling, og selv ved lave koncentrationer kan det give skader på fx ufødte fostre og børns nervesystem.

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp er særdeles farligt og opstår fugtige og lune steder i bygninger, fx i kældre eller i badeværelser med dårlig udluftning. Hvis ikke årsagen til svampeangrebet lokaliseres og stoppes, så kommer svampen igen.

PCB-Sanering

PCB er et stof, der findes i byggerier fra 1950’erne og frem til slutningen af 1970’erne, hvor stoffet blev forbudt i Danmark. Ifølge Stockholm-konventionen er PCB blandt de 12 farligste stoffer i verden. Når PCB bliver konstateret i en bygning, undersøger vi mængden af PCB i de kontaminerede materialer. Til at fjerne PCB anvender vi den nye teknologi Stål-jet, der sætter helt nye standarder for, hvordan man fjerner og deponerer PCB forsvarligt. Se mere om Stål-Jet her

 

Til PCB-sanering anvender vi et unikt, specialudviklet kulfilter. Filtret forhindrer spredning af de skadelige PCB-gifte til omgivelserne, og det er den mest effektive måde at fjerne PCB på. Dette filter er det eneste af sin slags på markedet, der dokumenteret opsamler alle farlige PCB gasser.

miljøsanering pcb sanering opvarmning kulfilter pcbfilter gadstrup skole jensen

Klorerede Paraffiner

Klorerede paraffiner findes i utallige bygninger. De er ekstremt miljø- og sundhedsskadelig, og de er herunder mistænkt for at være kræftfremkaldende. Klorerede paraffiner erstattede PCB, som blev gjort forbudt i 1970’erne. Klorerede paraffiner blev brugt langt op i halvfemserne som blødgører i bl.a. fuger, lak og maling.

pcb fuge prøve værnemidler blødfuge miljøsanering pcbsanering jensen jjensen

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”51288″]