Upcykling - Vi Er Eksperter I At Genbruge Dit Byggeaffald - J. Jensen A/S
53767
page-template-default,page,page-id-53767,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

DANMARKS FØRENDE EKSPERTER INDEN FOR UPCYKLING

Hos J. Jensen gør vi hver dag en stor indsats for at være til så mindst mulig gene for miljøet som muligt. Derfor er vi blandt nogle af landets bedste til at genanvende brugte byggematerialer. Vi genbruger altid mere end 90% af alt dit byggeaffald. Denne proces kendes også som ‘upcycling’.

VI ER BYGGEBRANCHENS BEDSTE TIL AT GENBRUGE BYGGEAFFALD

Den danske byggebranche er suverænt den branche der står for den største produktion af affald i Danmark hvert år med mere end 4,1 millioner tons affald, hvilket svarer til mere end 15% af alt affald der produceres hvert år. Dette gør samtidig at byggebranchen står for en stor del af den samlede CO2 udledning fra udledt ved industriproduktion, og netop derfor er det vigtigt for os, at vi kan genbruge så meget af jeres gamle byggeaffald som muligt for at mindske vores påvirkning af miljøet.

Langt de meste byggeaffald kan nemlig genanvendes til nye formål fra hvidevarer, til inventar som døre, vinduer og ikke mindst træ og tømmer. Hos J. Jensen er vi eksperter i at sortere affald samt identificere elementer som er passende til genbrug eller upcycling. Alle vores medarbejdere har gennemgået en længere uddannelse så vi i dag hurtigt og effektivt kan identificere varer, der er anvendelige til genbrug hvorefter vi selv er med til at bearbejde dem og sælge dem videre.

BESØG VORES GENBRUGSLAGER I LYNGE

Som en del af vores indsats for at genanvende så meget af vores kunders brugte byggeaffald har vi også lavet en genbrugsbutik som du kan læse mere om på denne side. Du kan også vælge at besøge os på vores lager i Lynge hvor du har rig mulighed for at se nærmere på vores mange interessante varer samt mulighed for at gøre en god handel til gavn for både din pengepung og for miljøet.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*