Upcykling - Vi Er Eksperter I At Genbruge Dit Byggeaffald - J. Jensen A/S
53767
page-template-default,page,page-id-53767,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

UPCYCLING

Hos J. Jensen går vi meget op i miljøet. Vi gør hver dag en stor indsats for at mindske den danske byggebranches påvirkning af miljøet så meget så muligt. Vi er derfor også blandt landets bedste til at genanvende brugte byggematerialer, byggeaffald og andre uønskede produkter vi møder. Vi genbruger altid mere end 90% af alt dit byggeaffald.

DEN DANSKE BYGGEBRANCHE PRODUCERER MEST AFFALD

Den danske byggebranche er suverænt den branche som står for den største produktion af affald i Danmark. Hvert år produceres der mere end 4,1 millioner tons affald, hvilket svarer til mere end 15% af alt affald der produceres i Danmark om året.

Dette betyder at byggebranchen står for en stor del af den samlede danske CO2 udledning. Netop derfor er det vigtigt for os hos J. Jensen at mindske vores påvirkning af miljøet og at vi kan genbruge så meget af jeres gamle byggeaffald som muligt.

HVAD ER UPCYCLING?

Upcycling er en kreativ genbrugsproces, hvor vi genanvender og omsætter f.eks. byggeaffald, byggematerialer og andre uønskede produkter til nye materialer eller andre produkter af højere miljøværdi.

Det meste byggeaffald kan nemlig genanvendes til nye formål. Dette kunne f.eks. være når en ejendom skal nedrives. I denne bygning kan der befinde sig en masse produkter og materialer som ikke fejler noget herunder: hvidevarer, inventar, døre, vinduer og ikke mindst træ, sten og tømmer.

Vi har hos J. Jensen gjort det til en mærkesag at bruge upcycling i alt hvad vi foretager os. Ved f.eks. betonknusning genanvender vi også både tegl, mursten og beton til nye veje, stier og parkeringspladser.

Hos J. Jensen er vi eksperter i at sortere affald samt identificere elementer som er passende til genbrug eller upcycling.

BESØG J. JENSEN GENBRUG I LYNGE

Som del af vores indsats for at hjælpe miljøet og også dig med at spare nogle penge, har vi åbnet en genbrugsbutik. Denne genbrugsbutik, har vi valgt at kalde J. Jensen Genbrug. Hos J. Jensen Genbrug, stammer de fleste af varerne fra vores upcyclingsproces.

Hos J. Jensen kan du både som virksomhed og privatperson lave en god handel af f.eks. vinduer, døre, el-artikler, træ, VVS-artikler, køkkener og meget andet. Når du vælger at købe genbrug, gør du også dit for at skåne miljøet.

Du kan besøge J. Jensen Genbrug på Højlundevej 8 i 3450 Lynge.

KONTAKT OS

Vi har på denne side prøvet at besvare alle de spørgsmål som vi tænker I kunne have om upcycling. Har I stadig spørgsmål som I gerne vil have besvaret, er I velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe til os, eller ved at udfylde nedenstående formular.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*