Sortering af affald

Vi kan hjælpe dig af med alle former for affald

Hos J. Jensen er vi eksperter i at sortere såvel konventionelt byggeaffald som farligt affald. Ved større byggeprojekter er det afgørende, at man sørger for at indsamle, sortere, transportere og deponere byggeaffaldet i henhold til gældende regler.

Her hos J. Jensen står vi altid klar til at løse denne opgave for dig.

Professionel affaldssortering med miljøet for øje

Byggebranchen er den branche i Danmark, der står for den suverænt største produktion af affald med over 4,1 millioner tons produceret affald om året.

Hos J. Jensen er vi derfor altid meget bevidste om vores ansvar for at tage hånd om miljøet. Derfor genbruger vi hos J. Jensen hvert år mere end 90 % af alt affald, vi sorterer. Det gør os til en af de mest miljøvenlige entreprenørvirksomheder i Danmark. Med vores eget sorterings system er vi med til at sikre, at næsten alt dit affald bliver genbrugt.

Vi bidrager derfor til at øge bæredygtigheden inden for danske byggeri og mindske udledning af CO2

Førende eksperter inden for affaldshåndtering

Hos J-Jensen sørger vi altid for at alle vores medarbejdere er  udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden om affaldssortering og ikke mindst affaldshåndtering.

Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan genanvende så meget af jeres affald som muligt. Særligt i forbindelse med miljøsaneringer eller nedrivninger af ældre bygninger opstår der en lang række affaldsprodukter, som skal håndteres helt korrekt. Derfor gør vi en stor dyd ud at sørge for, at alle vores medarbejdere har den seneste nye viden til at løse disse opgaver på bedste vis.

Når vi står for dit affald, får du en samarbejdspartner, der både klarer de praktiske og de administrative aspekter af affaldssorteringen og deponeringen. Du kan trygt overlade det hele til os, for vi sørger for at udfylde de relevante formularer og anmelde byggeaffaldet til kommunen, inden vi indsamler, sorterer og transporterer dit affald.

Kontakt os ved at udfylde formularen nedenfor og få et godt tilbud, der er skræddersyet til lige netop dine behov allerede i dag.

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse