Materieludlejning

J. Jensen Materieludlejning råder over al slags materiel til byggebranchen

Entreprenørudstyr til byggebranchen

Hos J. Jensen udlejer vi materiel, herunder maskiner, specialværktøj og containere til byggeindustrien. Hos os finder du alt lige fra værnemidler, håndværktøj, miljøsaneringsværktøj, gravemaskiner, mandskabsvogne og kontormoduler. Du er velkommen til at kontakte os på 48253522 for at reservere det værktøj eller maskinel, som du skal bruge.

Vi har næsten alle varer på vores in-house lager. Vi har også vores egen vognmandsforretning og har derfor kort leveringstid.

Vi udlejer alle maskiner både med og uden chauffører eller førere. Alle maskiner er udstyret med et trackingsystem, så det altid er muligt at aflæse, hvor og hvornår den pågældende maskine arbejder.

Vi gennemser desuden alt værktøj for skader mv., når det har været ude af huset. Er skaden sket, udbedres disse på vores eget værksted. Har du fx brug for at få svejset køreplader ude på en byggeplads, kan vi også klare det. Alt udlånt værktøj renses efter lovens bestemmelser. Vi har et effektivt kvalitetssikringssystem, som sikrer, at kun rent værktøj bliver udlejet igen.

Vores udvalg af materiel er så omfattende, at det ikke er muligt at liste det hele på et sted. Du skal derfor ikke være fortvivlet, hvis du i første omgang ikke finder lige netop det udstyr, som du står og mangler.

Vores service-team sidder også altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller anden tvivl. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe jer med at finde den bedste samlede løsning til netop jeres behov.

 

Entreprenørudstyr til byggebranchen

Vi udlejer og opstiller kontor- og mandskabsvogne, der består af 20 fods isolerede containervogne, som kan sammensættes efter eget ønske. Vi leverer modulerne fuldt indrettet med al inventar – fra reoler og borde til køkken og bad. Vi har egne montører, som sørger for opsætning af modulerne.

Det er muligt at tilkøbe Facility Management ydelser til drift af byggepladsen, herunder rengøring, opfyldning mv. Læs mere om vores Facility Management ydelser her.
Vi råder desuden over:
• Containere på 8, 10 og 20 fod m/u isolering
• Miljøvogne
• Letvogne
• Toiletfaciliteter
• Tørrecontainer

Eksempler fra vores materieludlejning

Affugtere
Containere
Dumpere
El – Motorbør
Fejemaskiner
Gravemaskiner fra 900 kg til 70 tons
Gummiged
Læssere

Nedbrydningsrobot
Interimsvarmeanlæg
Jernplader/køreplader
Teleskoplæssere
El-håndværktøj
Mandskabsvogne
Miljøvogne
Miljøbokse
PCB filtre

Rendegravere
Sikkerhedsudstyr
Sorteringsanlæg med betonknuser
Støvsugere
Traktorer
Værnemidler
Byggepladstavler fra 16-400 amp
Byggepladsbelysning fra orienteringslamper til lysmaster
Og meget mere…

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse