Byggepladsdrift - Over 30 Års Erfaring Med Byggepladsdrift - J.Jensen A/S
51297
page-template-default,page,page-id-51297,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Vi står for alt i forbindelse med byggepladsdrift

Vi oplever en stærk stigende interesse fra vores kunder i etablering af byggeplads og byggepladsdrift. J. Jensen har alle kompetencer in-house lige fra materiel, maskiner, mandskab og vognmandsforretning, så alt kan udføres i egenproduktion. Det er en fordel for vores kunder, fordi man kun skal kontakte én virksomhed, hvilket sparer tid og penge.

 

Etablering af byggeplads

Vi står klar med alt det, der skal til for at få en byggeplads til at fungere optimalt i det daglige.

 

Opsætning af byggepladshegn, belysning, el, vvs, kloak, indretningsplaner, flugtveje, byggepladsveje, adgangskontrol, instruktioner af håndværkere, vagtordning m.v.

 

Udlejning og opsætning af kontorer, mandskabsvogne og maskiner.

 

Generel vedligehold, rengøring, skurvognsservice, sikkerhed, opsætning af containere, alle former for affaldshåndtering inkl. dagrenovation, vinterforanstaltninger mm.

 

Vi deltager desuden i bygge- og koordineringsmøder med formand og projektleder efter behov for at koordinere byggesagens forskellige fagentrepriser. Vi har desuden tæt samarbejde med byggepladsens miljø- og arbejdsmiljø-koordinator, så alle procedurer bliver overholdt.

Drift af byggeplads

Ønskes hjælp til Facility Management af byggepladsen, herunder byggepladsindretning, tilbyder vi hjælp til alt det praktiske i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Man får én fast kontaktperson, som kan kontaktes om stort og småt. På den måde kan daglige udfordringer løses hurtigt.

Vi står for generel vedligehold, rengøring, skurvognsservice, sikkerhed, opstilling af containere, alle former for affaldshåndtering inkl. dagrenovation, vinterforanstaltninger i form af snerydning, af-isning, grusning og saltning på byggepladsen.

Vi står for udlægning af vintermåtter og presenninger samt opsætning af varmeblæsere, affugtere og dieseldrevne oliefyr, så driften af byggepladsen fungerer effektivt uanset årstid.

 

Kontakt os for en dialog om ønsker til etablering af byggeplads eller byggepladsservice. Vi kan efterkomme alle ønsker.

byggepladsdrift dtu lyngby byggeplads container byggepladsentreprise

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”51297″]