Byggepladsdrift

Vi står for alt i forbindelse med byggepladsdrift

Etablering af byggeplads

Vi står klar med alt det, der skal til for at få en byggeplads til at fungere optimalt i det daglige.

At etablere en byggeplads består af mange store og små opgaver herunder at opsætte byggepladshegn, belysning, el, vvs, kloak, indretningsplaner, flugtveje, byggepladsveje, adgangskontrol, instruktion af håndværkere, vagtordning m.v for at sikre den bedste byggepladsindretning. 

Udlejning og opsætning af kontorer, mandskabsvogne og maskiner.

Generel vedligeholdelse, rengøring, skurvognsservice, sikkerhed, opsætning af containere, alle former for affaldshåndtering inkl. dagrenovation, vinterforanstaltninger mm.

Vi deltager desuden i bygge- og koordineringsmøder med formand og projektleder efter behov for at koordinere byggesagens forskellige fagentrepriser. Vi har desuden tæt samarbejde med byggepladsens miljø- og arbejdsmiljø-koordinator, så alle procedurer bliver overholdt.

Drift af byggeplads

Ønskes hjælp til Facility Management af byggepladsen, herunder byggepladsindretning og byggepladsservice tilbyder vi hjælp til alt det praktiske i forbindelse med drift og vedligeholdelse. Man får én fast kontaktperson, som kan kontaktes om stort og småt. På den måde kan daglige udfordringer løses hurtigt.

Vi står for generel vedligeholdelse, rengøring, skurvognsservice, sikkerhed, opstilling af containere, alle former for affaldshåndtering inkl. dagrenovation, vinterforanstaltninger i form af snerydning, af-isning, grusning og saltning på byggepladsen.

Vi står for udlægning af vintermåtter og presenninger samt opsætning af varmeblæsere, affugtere og dieseldrevne oliefyr, så driften af byggepladsen fungerer effektivt uanset årstid.

Kontakt os for en dialog om ønsker til etablering af byggeplads eller byggepladsservice. Vi kan efterkomme alle ønsker.

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse