Etablering af byggepladser

Hos J. Jensen kan vi bryste os af at have over 30 års erfaring med etablering af byggepladser i hele Danmark. Vi etablerer hurtigt et sikkert område, hvor dine medarbejdere kan arbejde og gøre det, de er bedst til.

Med os som din samarbejdspartner på dit projekt, etablerer vi byggeområdet, så arbejdsgangene er optimale, sikkerheden i top og hvor der tages hensyn til miljøet. Med en effektiv indretning af området, sørger vi for at dit projekt kommer bedst mulig fra start.

Læs om hvorfor du skal lade os stå for din byggepladsetablering her på siden.

Opsætning og indretning af din byggeplads

At etablere en byggeplads er en stor opgave for de fleste. Hos J. Jensen har vi både alle de nødvendige kompetencer og den fornødne erfaring til at sikre, at din byggeplads bliver etableret hurtigt og effektivt.

Vi sørger for alt fra indretning og opsætning af de nødvendige områder på byggepladsen, så dine medarbejdere hurtigt kan gå i gang med deres arbejde.

 

Vi opsætter også hegn omkring området, etablerer belysning, el, vvs, flugtveje, skurvogne til medarbejderne og veje forbeholdt byggeområdets køretøjer, så længe byggepladsindretningen foregår. 

Vi sørger også for instruktion af håndværkerne, der arbejder på området, og for at de har alt hvad de behøver. Og hvis vinteren skulle trænge så på, så kan vi også stå for diverse vinterforanstaltninger.

 

Vedligeholdelse og drift af byggepladsen

Udover selve etableringen af byggepladsen, så kan vi også stå for den løbende vedligeholdelse og drift af arbejdsområdet. Der vil derfor være rengøring af pladsen og løbende service af skurvogne, så de virker korrekt, opsætning af containere til sortering af materialer og affald fra pladsen, så der kan genbruges så meget af det som muligt.

 

Vi vil løbende afholde bygge- og koordineringsmøder med projektledere og byggeledere, så det forløber som det skal samt have et tæt samarbejde med pladsens miljø- og arbejdsmiljøkoordinator, så de fastsatte procedurer bliver overholdt. 

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed er vigtig, når vi etablerer en byggeplads. Derfor vil der på pladsen være adgangskontrol, så kun personer med et reelt ærinde på området har adgang, både uden for og inden for normal arbejdstid. På den måde kan vi mindske risikoen for tyveri, hærværk og brandstiftelse.

Området vil også være afspærret på behørigvis, så forbipasserende ikke kan forvilde sig ind på området, når arbejdet udføres.

Erfaring fra nogle af Danmarks største byggepladser

Gennem de sidste 30 år har vi indsamlet en god portion erfaringer og løbende tilegnet os nye kompetencer gennem vores projekter. 

Vi har etableret og varetaget mange forskellige byggepladser gennem tiden, der i dag har givet os de nødvendige kompetencer til at etablere og drive dit byggeområde.

Gennem årene har vi etableret og drevet byggepladsen ved opførelsen af Psykiatri sygehuset i Slagelse og opførslen af DUTs DTU Life science og bioengeneering-område.

 

Læs om flere af vores tidligere projekter på vores side for referencer.

En fastpris på dit byggeprojekt

Som samarbejdspartner på dit byggeprojekt, får du en fastpris på hele dit projekt.

Som en del af vores fastpris koncept får du en fastpris på udførelsen af projekter med nedrivning og miljøsaneringsopgaver, så du allerede inden vi går i gang ved hvad projektet vil koste. Skulle der opstå forsinkelser, ekstra regninger eller lignende, så betaler vi for det. Med vores koncept skal du ikke være bange for at der opstår uforudsete omkostninger, du skal betale. Vi ved, hvor frustrerende det er at modtage en ekstraregning. Derfor vil vi hellere give en realistisk pris fra starten, baseret på vores erfaringer, fremfor at love guld og grønne skove.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse