Genbrugssalg - Gør Et Godt Køb Hos J-Jensen - Masser Af Gode Tilbud
51291
page-template-default,page,page-id-51291,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Besøg vores genbrugssalg

www.jensengenbrug.dk

Når vi er ude på nedrivningsarbejde, lægger vi et stort arbejde i at affaldssortere. På den måde kan brugbare byggematerialer genbruges i andre sammenhænge. Vi skåner miljøet ved at genbruge, fordi det sparer den energi, der ellers skulle bruges til at fremstille nye byggematerialer.

 

I vores 1000 m2 store genbrugshal i Lynge sorterer og sælger vi alle velegnede, brugte byggematerialer, som stammer fra nedrivningsarbejde fra vores entrepriser. Vi har ofte helt nye byggematerialer på lager, typisk døre og vinduer, der koster en brøkdel af nyanskaffelsesprisen. De er fx kun kasseret, fordi de er blevet opmålt forkert til et byggeprojekt.

 

Her kan private gør-det-selv-folk gøre gode fund lige fra brugte døre, vinduer, gulvplanker og klinker til vvs og el-artikler. Kig forbi vores genbrugshal eller se et udvalg af vores varer på www.jensengenbrug.dk

 

Du er også velkommen til at kontakte vores genbrugssalg på 40 14 40 04 for yderligere information. Vi har åbent alle hverdage 8-16.

brugt tømmer gammel træ genbrug genbrugssalg lynge
genbrugsbutik genbrugsvinduer døre vinduer brugt nyt lager udsalg

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”51291″]