Vinterforanstaltning

En lang og våd vinter kan have en stor effekt på ethvert byggeprojekt. Hos J. Jensen har vi mange års erfaring med byggepladsindretning, hvorfor vi er de helt rette til at hjælpe dig med at foretage alle de nødvendige vinterforanstaltninger på din byggeplads.

Over 30 års erfaring med byggepladsindretning og vintersikring

Hos J. Jensen har vi samlet set mere end 30 års erfaring at arbejde som entreprenør på større bryggerier for både private og offentlige kunder. 

Vi har igennem årene specialiseret os i en lang række fagområder, herunder særligt nedrivning og miljøsanering.

Men for at kunne give vores kunder den absolut bedste service, og den højeste kvalitet, har vi også mange års erfaring med byggepladsindretning og transportopgaver.

En velindrettet byggeplads spiller en stor rolle for at ethvert bygge- eller nedrivningsprojekt kan forløbe både sikkert og effektivt.

Ved at indrette en byggeplads mest hensigtsmæssigt, kan man øge den samlede produktivitet markant, hvilket både sparer mange penge på bundlinjen, imens det også bidrage til at projektet bliver færdigt til tiden, samt er sikkert og trygt at arbejde på for de ansatte.

nedrivningsfirma sjælland

Vi sørger for at alt er i orden på din byggeplads

Hos J. Jensen sørger vi altid for at vores byggepladser lever op til alle regler og krav – særligt når det gælder arbejde i vintermånederne. Vinterforanstaltninger opdeles i årstids- og vejrligsbestemte foranstaltninger.

Årstidsbestemte foranstaltninger henviser til foranstaltninger, der skal tages i vintermånederne. Disse inkluderer blandt andet

  • Orienterings- og arbejdsbelysning,
  • Etablering og reetablering af vinterbetingede veje
  • Frostsikring af vandinstallationer herunder sprinkleranlæg
  • Overdækning af arbejdssteder for sikring mod nedbør

De vejrligsbestemte foranstaltninger relaterer modsat til konkrete foranstaltninger, som skal tage på baggrund af det konkrete vejr. Disse inkluder blandet andet snerydning og beskyttelse af materialer mod frost.

Visse foranstaltninger skal allerede tages fra den 1. oktober.

Ansvaret for at foretage de rette vinterforanstaltninger deles imellem henholdsvis bygherren og entreprenøren. Hos J. Jensen agerer vi oftest entreprenør på de fleste projekter. Det betyder, at vi har ansvar for at videreføre byggeriet ud fra bygherrens og at detailplanlægge vinterforanstaltninger.

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer!

Vores service-team sidder også altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller tvivl. Vi vil selvfølgelig også genre hjælpe jer med at finde den bedste samlede løsning til jer.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse