Byggepladsindretning

Professionel hjælp til byggepladsindretning

Hos J. Jensen har vi mange års erfaring med ledelse af større byggeprojekter i hele Danmark. Udover at lede byggeprojekter kan vi også hjælpe med teknisk assistance i forbindelse med byggepladsindretning. På den måde kan vi hjælpe din virksomhed med at sikre, at alle krav til såvel miljø- og sikkerhed bliver overholdt på din byggeplads.

Over 30 års erfaring med byggepladsindretning

Hos J. Jensen har vi samlet set mere end 30 års erfaring med indretning af større byggepladser.

I forhold til etableringen af større byggepladser er der en lang række krav til både arbejdernes sikkerhed, til miljøet og ikke mindst til byggeriets naboer. I disse situationer kan vi assistere med både teknisk og praktisk ekspertise til at sikre, at alle regler bliver overholdt, så dit kommende byggeprojekt kommer til at køre på skinner.

Vi kan hjælpe med alle faser af byggepladsindretning herunder:

  • Korrekt indhegning af byggepladsen
  • Etableringen af de rette køre- og adgangsveje for alle medarbejdere på pladsen
  • Afskærmning af nedfaldne genstande
  • Korrekt opsætning af bl.a. skure, toiletter og omklædning til medarbejderne på pladsen
  • Rengøring og oprydning af byggepladsen
  • Opsætning af korrekt skiltning af virksomheder
  • Forbedring af vinterforanstaltninger

Byggepladsindretning spiller en stor rolle for den fremtidige drift af dit byggeprojekt og dermed også for, hvordan dit byggeprojekt kommer til at udvikle sig fremadrettet. Derfor kan det også være afgørende i forhold til, om I kommer til at overholde både jeres budgetter og ikke mindst jeres tidsfrister.

Hvis din virksomhed ikke har indrettet sin byggeplads korrekt, kan det både medføre fare for dine medarbejdere, samt resultere i store bøder fra myndighedernes side, hvilket kan bidrage til at forsinke dit byggeprojekt. Vi har som sagt mange års erfaring inden for dette felt, og derfor ved vi også, hvor der skal sættes ind.

Hos J-Jensen ønsker vi at hjælpe alle vores kunder til at skabe en succesfuld arbejdsplads så netop jeres byggeprojekter kan blive helt færdige til tiden.

Tæt dialog imellem vores kunder og deres stakeholders

Når vi skal planlægge et nyt byggeprojekt starter vi altid med at sætte os sammen med vores kunder og deres stakeholders, hvorefter vi sammen udarbejder en grundig analyse af, hvordan vi bedst muligt indretter netop jeres kommende byggeplads ned i den mindste detalje.

På den måde kan vi sikre, at alle regler og forskrifter overholdes, så byggepladsen kan operere så effektivt som muligt. Vi er dog klar over, at to byggeprojekter aldrig kan være ens, og netop derfor gælder det om at lægge en strategi som er tilpasset hvert enkelt projekt. Her spiller både lokationen ofr byggepladsen, årstiden og projektets størrelse og budgetter ind.

Med vores ekspertise kan vi uden tvivl lægge en strategi, der passer til jer og sikre jer den bedste byggepladsservice.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse