Byggepladsservice

Har dine håndværkere travlt med at fokusere på at byggeriet bliver færdigt? Men ikke så travlt med at rydde op efter sig selv. Så har vi hos J. Jensen mere end 30 års erfaring med byggepladsservice. Vi står klar med alt det, der skal til for at få jeres byggeplads til at fungere optimalt.

Øg sikkerheden på arbejdspladsen med en serviceaftale hos J. Jensen

Som entreprenør eller byggeleder, er din vigtigste opgave at opretholde en høj sikkerhed og sørge for, at dine medarbejderes tid bliver brugt på den bedste måde. Vi hjælper dine medarbejdere med at holde orden på byggepladsen, så de kan føle sig sikre og fokusere på at blive færdige med jeres byggeprojekt.

Med en fast byggepladsserviceaftale med J. Jensen, skaber i mere sikkerhed på arbejdspladsen. Vi er nemlig eksperter i alt hvad der indeholder håndtering og bortskaffelse af byggeaffald.

Hvad tilbyder vi?

J. Jensen hjælper udover håndtering og bortskaffelse af byggeaffald, jeres byggeplads med:

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Få personlig hjælp og skræddersyet vejledning

Vi sidder altid klar til at hjælpe og vejlede vores kunder. Vi som sagt over 30 års erfaring i byggebranchen og vi har alle kompetencer in-house.

Vi hjælper vores kunder, lige fra start med planlægningen og etableringen af byggepladsen, til drift og servicering imens og til sidst nedrivningen og slutrengøringen når i er færdige. Hos J. Jensen samarbejder vi med jeres team, for at danne de bedste rammer for jeres byggeplads. Vi er med hele vejen, både før i bygger, imens i bygger og efter i er færdige med at bygge.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse