Entreprenør Sjælland

Jensen er en af de største entreprenører på Sjælland. Vi har over 30 års erfaring som entreprenør på større byggeprojekter på hele Sjælland. Det vigtigste for os er altid at sikre det bedste resultat til den bedste pris i enhver situation.

Over 30 års erfaring som entreprenør på Sjælland

Hos J. Jensen har vi over 30 års erfaring som entreprenør og underentreprenør på både store og små byggeprojekter på Sjælland. Vi har siden vores grundlæggelse i 1986 været blandt de førende inden for særligt miljøsanering, men igennem årene har vi fået flere og flere kompetencer, som har gjort at vi løbende har kunnet påtage os større og større opgaver.

Konkret betyder det i dag at vi kan påtage os en lang række opgaver som entreprenør herunder:

Fordelen ved at have mange kompetencer er, at du som kunde får færre stalk holders, som du skal holde styr på i forbindelse med projektet. Dette kan have en særlig stor betydning i forhold til at komme i mål med sit projekt til tiden, hvilket altid kan mærkes på bundlinjen.

Igennem årene har vi således været involveret i flere store byggeprojekter på Sjælland, herunder særligt i byer som København og Roskilde.

Fra vores adresse i Lynge i Nordsjælland kan vi hurtigt rykke ud til opgaver på hele Sjælland. Nogle af de seneste projekter, som vi har deltaget i inkluder blandt andet projekter for Novo Nordisk, Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Lundbeck.

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Få en fast pris på dit kommende byggeprojekt

Som noget helt særligt tilbyder vi hos J. Jensen en fast pris på alle nedrivnings- og saneringsopgaver. Det betyder, at når først vi har afgivet et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet, der kommer til at gælde. I forbindelse med mange byggerier og nedrivningsprojekter, kan der opstå uforudsete udgifter blandt andet på grund af vind og vejr.

Vi mener dog, at vi som entreprenør eller underleverandør har det primære ansvar for at kunne vurdere en hvilken som helst opgave. Derfor påtager vi os det fulde ansvar, hvis der skulle opstå uforudsete begivenheder, som har en indflydelse på den samlede pris for hele projektet. Vores fast pris koncept sikrer, at du som kunde altid kan være sikker på, at dine budgetter kommer til at holde. I mange tilfælde har man ikke nogen anden udvej end at betale for så stort et projekt, selvom udgifterne overstiger det forventede niveau, hvilket stiller din virksomhed i en dårlig situation, hvilket vi ikke ønsker at medvirke til.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse