Entreprenør

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring som entreprenør på en lang række nedrivnings- og miljøsaneringsprojekter i hele Danmark. Hos J. Jensen har vi altid fokus på at kunne levere det bedste resultat til den absolut bedste pris.

Landsdækkende entreprenør med stor erfaring

Leder du efter en hovedentreprenør på et kommende byggeprojekt? Så er du kommet til den helt rette. J. Jensen er en af Danmarks største og mest erfarne virksomheder inden for nedrivning og miljøsanering.

Vi har samlet set mere end 30 års erfaring inden for branchen, og arbejder altid efter med det sidste nye udstyr, så vi kan garantere alle vores kunder det absolut bedste resultat og vores medarbejdere den bedste sikkerhed.

Hos J. Jensen råder vi over en bred vifte af kompetencer, som kan bidrage til at sikre et succesfuldt byggeri.

Vores primære kompetencer inkluderer blandet andet:

Udover at være eksperter i både nedrivning og miljøsanering så kan vi, takket være vores mange ressourcer, også står for både byggepladsindretning og transportopgaver såsom transport og deponering af byggeaffald. VI råder over vores egen vognmandsforretning, hvilket betyder, at vi kan løfte enhver type transportopgave.

Lige siden vores grundlæggelse i 1986 har vi arbejdet som både entreprenør og underentreprenør på flere store byggerier i hele landet, herunder særligt i København og Aarhus

I dag har vi både kontor i Lynge i Nordsjælland, samt i Viborg i Midtjylland. Vi er derfor rustet til at løfte opgave i alle egne af landet. I løbet af vores tid har vi både deltaget i større projekter for både private og offentlige aktører.

Ved at anvende os som entreprenør får du en partner, som kan tage sig af det hele. På den måde får du kun en stalkeholder, du skal kommunikere med. Det gør både at du kan bevare overblikket og vi kan sørge for at omstille vores arbejde i løbet af ingen tid.

Få en fast pris på dit kommende byggeprojekt

Som noget helt særligt tilbyder vi hos J. Jensen en fast pris på alle nedrivnings- og saneringsopgaver. Det betyder, at når først vi har afgivet et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet, der kommer til at gælde. I forbindelse med mange byggerier og nedrivningsprojekter, kan der opstå uforudsete udgifter blandt andet på grund af vind og vejr.

Vi mener dog, at vi som entreprenør eller underleverandør har det primære ansvar for at kunne vurdere en hvilken som helst opgave. Derfor påtager vi os det fulde ansvar, hvis der skulle opstå uforudsete begivenheder, som har en indflydelse på den samlede pris for hele projektet. Vores fast pris koncept sikrer, at du som kunde altid kan være sikker på, at dine budgetter kommer til at holde. I mange tilfælde har man ikke nogen anden udvej end at betale for så stort et projekt, selvom udgifterne overstiger det forventede niveau, hvilket stiller din virksomhed i en dårlig situation, hvilket vi ikke ønsker at medvirke til.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse