Underentreprenør

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring som underentreprenør på nedrivnings- og miljøsaneringsopgaver. Vi har vi altid fokus på at levere det bedste resultat til den absolut bedste pris.

Erfaring fra alle egne af Danmark som underentreprenør

Hvis du søger en underentreprenør til dit kommende byggeprojekt, så er du kommet til den rette. VI har samlet set mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivnings- og miljøsaneringsopgaver i hele landet.

Vi er specialister inden for dette område, hvilket betyder, at vi kun bruger den sidste nye teknologi og materiel, hvilket skal sikre alle vores kunder det bedste resultat og vores medarbejdere den højeste sikkerhed og de bedste arbejdsforhold.

Hos J. Jensen har vi en bred vifte af kompetencer som gør os i stand til at varetage store byggeprojekter. Nogle af vores primære kompetencer inkluderer:

Vi har lige siden virksomheden blev grundlagt i 1986 arbejdet som både hovedentreprenør og underentreprenør på flere store byggerier i hele landet.

Nogle af de seneste projekter, som vi har deltaget i inkluder blandt andet projekter for Novo Nordisk, Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Lundbeck. Du kan se mange flere aktuelle cases på denne side.

I dag har vi både kontorer i Lynge i Nordsjælland og i Viborg i Midtjylland, hvilket gør os i stand til at varetage opgaver over hele landet.

J. Jensen: En samarbejdspartner der tager ansvar

Et byggeprojekt udgøres af en lang række små dele og ikke mindst delopgaver. Når du hyrer os til et større projekt, så kan du altid være sikker på at få et godt resultat.

Vi tager altid det fulde ansvar for vores arbejde. Og udover at du får en partner, der har fuld fokus på kvalitet og sikkerhed, så får du også en partner, der kan påtage sig mange forskellige opgaver på en gang.

For selvom at vi er eksperter i nedrivning og miljøsanering, så tilbyder vi også at hjælpe med blandt andet transport og sortering af byggeaffald. Vi har således vores egen vognmandsforretning, hvilket gør, at vi ofte står for både sortering og deponering af affald i forbindelse med vores arbejde.

Vi kan også stå for både byggepladsindretning og drift. Med os får du derfor en samarbejdspartner med mange og brede kompetencer, hvilket bidrager til at skabe et succesfuldt projekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse