Over 30 Års Erfaring Med Byggepladsindretning - J. Jensen A/S
53756
page-template-default,page,page-id-53756,page-child,parent-pageid-51258,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

VI FÅR DIT BYGGEPROJEKT TIL AT KØRE PÅ SKINNER

Hos J. Jensen har vi mange års erfaring med ledelse af større byggeprojekter i hele Danmark. Udover at lede byggeprojekter kan vi også hjælpe med teknisk assistance i forbindelse med byggepladsindretning. Så sikrer vi, at alle krav til såvel miljø som sikkerhed bliver overholdt.

OVER 30 ÅRS ERFARING MED BYGGEPLADSINDRETNING

Hos J. Jensen har vi over 30 års erfaring med indretning af større byggepladser. I forbindelse med etableringen af større byggeprojekter er der en lang række krav til både arbejdernes sikkerhed, til miljøet og ikke mindst til byggeriets naboer. Vi kan i J. Jensen assistere med både teknisk og praktisk ekspertise til at sikre, at alle regler bliver overholdt, så dit kommende byggeprojekt kommer til at køre på skinner.

Vi kan hjælpe med alle faser af byggepladsindretning: etableringen af de rette køre- og gangveje; korrekt opsætning af bl.a. skure, toiletter og omklædning til medarbejderne på pladsen; rengøring og rydning af pladsen; opsætning af skiltning af virksomheder; og forberede alle de nødvendige vinterforanstaltninger.

Byggepladsindretning spiller en stor rolle for den fremtidige drift af dit byggeprojekt og dermed også for, hvordan dit byggeprojekt kommer til at udvikle sig fremadrettet. Derfor kan det også være afgørende i forhold til, om I kommer til at overholde både jeres budgetter og ikke mindst jeres tidsfrister.

TÆT DIALOG IMELLEM VORES KUNDER OG DERES STAKEHOLDERS

Hos J. Jensen sætter vi os altid sammen med vores kunder og deres stakeholders, og sammen udarbejder vi en grundig analyse af, hvordan vi bedst muligt indretter jeres kommende byggeplads ned i den mindste detalje. På den måde kan vi sikre, at alle regler og forskrifter overholdes, så byggepladsen kan operere så effektivt som muligt, og byggeprojektet bliver færdigt til tiden.

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE FORLØBET

Som den eneste nedrivnings virksomhed i Danmark tilbyder vi ydermere vores kunder én fast pris på hele deres projekt, når det gælder både nedrivning eller miljøsanering. Det vil sige, at vi efter en indledende undersøgelser, giver en pris for hele asbestsaneringen. Hvis der af den ene eller anden grund skulle opstå problemer eller forsinkelser, er det op til os at dække omkostningerne. Som kunde skal I derfor ikke bekymre jer om ubehagelige ekstraregninger – dem klarer vi, hvis det skulle blive aktuelt. Udfyld vores kontaktformular neden for og lad og give jer et godt tilbud allerede i dag!

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”53756″]