Mandskabsvogne

Leje af store mandskabsvogne til små priser

I J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med større byggeprojekter i hele Danmark. Netop derfor er vi også de rette at gå til, hvis du mangler udstyr til dit næste store byggeprojekt. På denne side kan du læse mere om vores mange forskellige mandskabsvogne.

Førende eksperter i udlejning af mandskabsvogne

Hvis et byggeri skal vare mere end tre dage, er det et krav, at man opstiller mandskabsvogne og toiletfaciliteter for arbejderne på byggepladsen. Hos J. Jensen har vi et stort og varieret udvalg af mandskabsvogne, så vi er i stand til at imødekomme ethvert behov. Sammen med vores kunder sørger vi altid for at finde den løsning, der passer bedst til lige netop deres situation og økonomi. Vi kan desuden også hjælpe med at placere og sætte mandskabsvognene op, så de står på den mest hensigtsmæssige måde på byggepladsen. På den måde kan vi være med til at sikre øget komfort for medarbejderne og sikre at produktiviteten holdes oppe. Du kan læse meget mere om vores erfaring med byggepladsindretning ved at klikke på denne side.

Alle vores mandskabsvogne er energivenlige. Det betyder, at vi har sørget for at mindske vores samlede udledning af CO2 af hensyn til miljøet. Vores mandskabsvogne er desuden udstyret med bad og toilet.

Altid hurtig levering lige til din dør

Da vi hos J. Jensen har vores egen vognmandsforretning, kan vi altid garantere en hurtig levering af vores mandskabsvogne lige til døren. Vi vil nemlig gerne sørge for, at vores kunder kan komme hurtigt videre med deres projekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse