Leje af affugtere

Leje af affugtere til lave priser

Hos J. Jensen har vi stor erfaring med udlejning af alle slags materialer til større byggeprojekter. Hos os har du derfor også mulighed for at leje en professionel affugter til lave priser.

Vi kan finde en affugter til ethvert behov

I J. Jensen har vi 30 års erfaring med ledelse af større byggeprojekter. Grundet vores store erfaring er vi også eksperter i udlejning af maskiner til både private- og erhvervskunder. En af de mest efterspurgte maskiner er affugtere. Og det er helt forståeligt.

Der kan være mange årsager til hvorfor har brug for at leje en affugter. De mest hyppige årsager ses i forbindelse med byggeprojekter for erhvervskunder og for private skyldes det ofte en vanskade.

Omtrent 40% af alle boligejere i Danmark kommer på et eller andet tidspunkt ud for en vandskade. Den hyppigste årsag skyldes, at en stor andel af danske boliger har enten gamle og skjulte rør. Ved en vandskade er det vigtigt, at du får fat i en affugter, så du kan minimere vandskadens omfang. Dermed sparer du både dig selv og dit forsikringsselskab for store summer.

Uanset om du skal bruge en affugter til erhvervs- eller privatbrug  så sidder vi altid klar til at finde den affugter, du har brug for.

Hurtig levering lige til døren

Hos J-jensen kan vi altid garantere hurtig levering lige til døren. Vi har vores egen vognmandsforretning og har de fleste af vores affugtere på lager in-house. På den måde kan vi sørge for, at du hurtigt kan komme videre med dit projekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse