Farligt Affald- Vi Kan Håndtere Alle Former For Farligt Affald- J.Jensen
53745
page-template-default,page,page-id-53745,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

FØRENDE EKSPERTER I FARLIGT AFFALD

I forbindelse med større sanerings- eller nedrivningsprojekter er det uundgåeligt, at der opstår større mængder byggeaffald. Den danske byggebranche producerer hvert år mere end 4,1 millioner tons affald og er dermed den branche, der står for den største produktion af affald herhjemme.

En del af dette bliver betegnet ‘farligt affald’, da det kan medføre store miljømæssige konsekvenser, hvis det ikke håndteres korrekt.

Heldigvis har vi hos J. Jensen mange års erfaring med at transportere og fjerne farligt affald til gavn for miljøet.

Affald anses for at være farligt, hvis det kan medføre en eller flere af følgende konsekvenser:

  • Brandfare
  • Sundhedsfare i form af giftige dampe eller ætsende væsker
  • Fare for miljøet – herunder risiko for forurening
  • Smitterisiko

 

Farligt affald kan komme i mange former og afskygninger, lige fra rense- og opløsnings væsker til maling, lak, lim rester, spraydåser og trykflasker.

Uanset hvilken type affald du står med, så er det vigtigt, at det bliver opbevaret, transporteret og deponeret korrekt. Hos J. Jensen har vi mange års erfaring med netop dette, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig af med dit farlige affald på en forsvarlig måde.

OVER 30 ÅRS ERFARING MED HÅNDTERING AF FARLIGT AFFALD

Hos J. Jensen har vi over 30 års erfaring både med affaldssortering og affaldshåndtering både når det gælder konventionelt og farligt affald. Sidstnævnte forsøger vi at genbruge en så stor del af som muligt, for det er ressourcer, som der ikke er grund til at kassere. Ud af de 4,1 millioner tons affald, som byggebranchen hvert år producerer, er det muligt at genanvende op imod 66%. Vi gør vores for at holde dette tal oppe.

Myndighederne stiller løbende skrappere krav til, hvordan farligt affald skal behandles. Vi sørger hos J. Jensen altid for at vores medarbejdere er klædt godt på med den nyeste viden til at håndtere og rådgive om alle former for sortering og håndtering af farligt affald. Vi kan derfor hjælpe med både de praktiske og administrative aspekter, når I skal have fjernet jeres farlige affald.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer jeres affald.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*