Asbestsanering

Danmarks førende inden for asbestsanering

Asbest var almindeligt anvendt i byggematerialer i Danmark i 1960’erne og 1970’erne, fordi det mindskede risikoen for brand.

Asbest viste sig dog at være særdeles skadeligt ved indånding og man ved i dag at udsættelse for asbestholdige materialer kan forsage en lang række sygdomme, herunder asbestose/stenlunger og kræft.

Derfor blev det forbudt at anvende i 1986.

På trods af forbuddet findes asbest dog stadig i dag i bl.a. gammelt vinyl, gulvlim, fliseklæber, beton, lofter og rørisolering, samt i gamle tag-, facade- og loftplader.

Derfor er det afgørende at få fjernet alle former for asbestholdige materialer, hvis du fx står overfor at modernisere eller rive en bolig ned.

Hos J. Jensen er vi eksperter i alle former for miljøsanering, herunder særligt i at identificere og fjerne alle former for asbest.

Hvis du er usikker på, om din bygning har problemer med asbest, kan vores folk lave en grundig asbestanalyse. Her kortlægger vi nøje omfanget af problemet, hvorefter vi hurtigt og effektivt kan fjerne asbesten. Det indbefatter bl.a., at vi under asbestanalysen sørger for at sende asbestprøver ind til alle de relevante myndigheder, og derudover sørger vi også for at fjerne asbesten efterfølgende, såfremt det forekommer i din bygning.

Professionel håndtering af asbest

Alle medarbejdere hos J. Jensen har gennemgået den fornødne uddannelse, så de er udstyret med et asbestcertifikat og har den nyeste viden om asbestsanering. Derudover anvender vi naturligvis alle de nødvendige værnemidler og special udstyr i forbindelse med asbestsaneringen, og vi kan derfor fjerne asbesten så hurtigt og effektivt som muligt – til gavn for både vores kunder og for miljøet.

Hos J. Jensen har vi samlet set over 30 års erfaring med asbestsanering, så uanset hvor stort et problem du står foran, kan vi helt sikkert hjælpe dig, både med de praktiske og formelle aspekter af asbestsaneringen.

Alle vores procedurer på dette område er derfor skræddersyet til at tage højde for alle de regler der eksisterer i dag, når kommer til fjernelse af asbestholdige materialer. Vores viden er derfor din sikkerhed om at alle regler bliver fulgt til punkt og prikke.

Vi tilbyder både asbestsanering for erhvervskunder og privatpersoner, der står foran enten at skulle modernisere eller rive en bygning ned.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse