Sanering - Over 30 Års Erfaring Med Sanering - Få En Samlet Pris Her
53771
page-template-default,page,page-id-53771,page-child,parent-pageid-51258,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

OVER 30 ÅRS MED SANERING 

I Danmark findes der en lang række bygninger og ikke mindst bydele hovedsageligt fra 1960’erne og 1970’erne, som skal renoveres. Det skal de for at leve op til de seneste krav fra myndighederne vedrørende både miljø og sikkerhed. Derudover stiller den moderne boligejer i dag langt højere krav til sin bolig end tidligere. Hos J. Jensen er vi specialiserede i at sanere og totalrenovere ældre bygninger, og vi kan deltage i alle processer fra start til slut.

EN PARTNER DER ER MED DIG HELE VEJEN

Der er mange forhold at overveje, når man skal totalrenovere en bygning. Oftest vælger man i dag at rive dele af eller hele bygningen ned for at bygge noget nyt. Mange ældre bygninger fra 60’erne og 70’erne indeholder en lang række giftige stoffer som asbest. For at undgå forurening er det derfor ekstra vigtigt at sortere materialerne korrekt under nedrivningen.

Med J. Jensen ved din side har du en partner, som kan assistere dig i alle faser af en større ombygning af en ejendom. Vi kan både assistere med nedrivningen af bygninger, sorteringen af giftigt og almindeligt affald, samt assistere med byggepladsindretning. Så kan vi sikre, at hele projektet kommer til at køre på skinner.

ALTID FULD FOKUS PÅ MILJØET

Udover at kunne assistere under alle faser af renoveringen så sørger vi hos J. Jensen altid for at genanvende så stor en del af de gamle byggematerialer som muligt. Det kommer kloden og alle andre til gode, at vi er miljøbevidste, og det gør vi meget ud af at være. Vi kan genbruge op imod 90% af alle gamle byggematerialer.

Da vi har vores egen vognmandsforretning, kan vi garantere både en hurtig levering af alt relevant udstyr samt en hurtig opsætning af tunge maskiner, fx kraner. På den måde sikrer vi, at dit byggeri kommer til at overerholde sine deadlines. Vi kan af samme årsag også står for bortskaffelse af blandt andet giftigt affald. Efter vores arbejde er slut sørger vi desuden for at bortskaffelsen af byggeaffaldet via vores mange byggeaffaldscontainere.

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE DIT FORLØB

Som den eneste nedrivnings virksomhed i Danmark tilbyder vi ydermere vores kunder én fast pris på hele deres projekt hvad enten det gælder nedrivning eller miljøsanering. Det vil sige, at vi efter en indledende undersøgelser, giver en pris for hele dit sanerings projekt. Hvis der af den ene eller anden grund skulle opstå problemer eller forsinkelser, er det op til os at dække omkostningerne. Som kunde skal I derfor ikke bekymre jer om ubehagelige ekstraregninger – dem klarer vi, hvis det skulle blive aktuelt. Udfyld vores kontaktformular neden for og lad og give jer et godt tilbud allerede i dag!

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”53771″]