PCB Sanering

Danmarks førende inden for PCB sanering

PCB er et stof der var udbredt i danske byggerier fra 1950’erne indtil slutningen af 1970’erne, hvor stoffet blev forbudt i Danmark. Herefter blev det hovedsageligt erstattet af klorerede paraffiner.

Siden da er PCB blevet klarificeret som et af de 12 farligste stoffer i verden, og netop derfor er det afgørende hurtigt at få det fjernet, så snart det er blevet konstateret både af hensyn til de mennesker, der bor i den konkrete bygning og for miljøet.

PCB forekommer oftest i gamle byggematerialer herunder i fuger og særligt i vinduer.

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års med alle former for miljøsanering, herunder PCB-sanering. Derfor er vores medarbejdere eksperter i både at identificere og fjerne alle former for PCB-inficerede materialer. Vores medarbejdere foretager en grundig PCB-screening, afspærrer de inficerede områder og fjerner alle spor af PCB’en.

I denne forbindelse sørger vi også for transport og korrekt bortskaffelsen af de PCB-holdige materialer.

Vores udstyr opnår den bedst dokumenterede effekt mod PCB

Da PCB er et af verdens farligste stoffer er det afgørende for os, at vi altid anvender det nyeste udstyr på markedet både af hensyn til vores kunder og vores medarbejdere samt ikke mindst af hensyn til miljøet.

Derfor anvender vi hos J. Jensen et unik specialudviklet kultifilter til PCB-saneringen, der forhindrer spredningen af skadelige PCB gifte til omgivelserne. Dette filter er det eneste af sin slags på markedet, der dokumenteret opsamler alle farlige PCB gasser.

Udover at anvende det seneste nye udstyr, så sørger vi for at alle vores medarbejdere er opdateret med den seneste nye viden inden for miljøsanering. Alle vores medarbejdere er derfor udstyret med alle de relevante certifikater og har flere års erfaring med sig i bagagen.

Vi klarer alle aspekter af PCB-saneringen

Med J. Jensen på holdet får du en samarbejdspartner, som kan tage sig af alle aspekter og faser af PCB-sanering fra detekteringen til fjernelse og deponeringen af PCB-affaldet.

Efter at vi har afsluttet vores sanerings proces bliver alt PCB-holdigt affald pakket ned i lukkede og forseglede beholdere, og kørt væk i henhold til alle de gældende miljøregler på området.

Da vi råder over vores egen vognmandsforretning, kan vi altid stå for både sortering og transport af affaldet. Du har derfor alle muligheder for at få én samlet løsning på hele dit saneringsprojekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse