Lej En Billig Affugter Her - Altid Hurtig Levering - J. Jensen A/S
53765
page-template-default,page,page-id-53765,page-child,parent-pageid-51258,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

ET STORT UDVALG AF AFFUGTERE TIL LAVE PRISER

Hos J. Jensen har vi stor erfaring med udlejning af materialer til større byggeprojekter. Vi står derfor altid parat til at hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr til dit projekt.

VI KAN FINDE EN AFFUGTER TIL ETHVERT BEHOV

I J. Jensen har vi 30 års erfaring med ledelse af større byggeprojekter. Grundet vores store erfaring er vi også eksperter i udlejning af en lang række varer og materialer til både private- og erhvervskunder. Hos os finder du derfor et stort udvalg affugtere til lave priser.

Så hvad enten du er i gang med et større byggeprojekt eller skal have din bolig tørret efter en vandskade, så kan vi finde den affugter, du har brug for. Med en affugter kan du hurtigt få din bolig på højkant igen, hvis du har været så uheldig at få en vandskade. Omtrent 40% af alle boligejere i Danmark kommer ud for en vandskade, og det skyldes oftest, at en del af danske boliger har gamle og skjulte rør. Ved en vandskade er det vigtigt, at du får fat i en affugter, så du kan minimere vandskadens omfang. Dermed sparer du både dig selv og dit forsikringsselskab for store summer.

HURTIG LEVERING LIGE TIL DØREN

Vi kan garantere hurtig levering lige til døren. Vi har vores egen vognmandsforretning og har de fleste af vores affugtere på lager in-house. Så kan du hurtigt komme videre med dit projekt.

Du kan også leje meget andet materiel hos os. På denne side kan du læse nærmere om dine muligheder.

Kontakt os allerede i dag ved at udfylde formularen nedenfor og få et godt tilbud, der er skræddersyet til lige netop din situation.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*