Vi støtter

Vi støtter det gode liv

Vi støtter vores medarbejdere i at leve et sundt og aktivt liv. For sunde og raske medarbejdere er mere tilfredse og holder bedre til det fysiske arbejde, som ansatte i vores branche lever med.

Derfor finder vi det naturligt at støtte sporten og andre gode initiativer i vores nærmiljø. Vi støtter bl.a. flere lokale fodboldklubber, atletik, bueskydning, cykling, håndbold og rally, hvor pengene kommer lokale børn og unge til gode.

Vi støtter også kulturlivet og har gennem flere år støttet Hillerød Kulturnat og senest Big Fat Snakes udgivelse af albummet Midnight Hour.

Når Brøndby IF efter vinterpausen løber på banen er det med J. Jensen A/S som medspiller.

Vi har indgået et langsigtet strategisk samarbejde med Brøndby IF og indtræder pr. 1.1.2017 som co sponsor.
Siden lanceringen af Strategi 6.4 i foråret er der sket mange ændringer i Brøndby IF. Partnerskabet med Brøndby IF er helt i tråd med disse og vores grundlæggende firmapolitik, hvor vi ønsker at være socialt ansvarlige, have sunde og raske medarbejdere, samt sætte sikkerheden i højsædet. Brøndby IF har en af Danmarks mest succesrige ungdomsafdelinger fordi de valgt at satse på ungdommen og på egne spillere. Vi skal ligesom Brøndby IF hele tiden skal , udvikle talenter og forretningsområder for at kunne blive et stabilt superligahold, udvikle os inden for vores felt for at kunne fortsætte med at være Branchens bannerfører.

facebook-1200x630px

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse