Værdier og visioner

Vi vil være vores kunders naturlige førstevalg

Jensen har gennem mange år været med til at sætte standarder for nedrivningsbranchen ved at være særdeles aktive i vores nationale og internationale brancheforening. Vi har bl.a. været medvirkende til at indføre regler omkring behandling af PCB-nedrivninger. Vi vil forsat arbejde for nye, bedre og højere standarder for hele branchen.

I de seneste år har J. Jensen udvidet vores forretningsområde og fokuserer i højere grad på miljøet og på at differentiere os ved at have en stærk grøn profil. Eksternt er vi fx særdeles optagede af håndteringen af PCB-problematikken, affaldssortering og genbrug. Internt forsøger vi i lige så høj grad at være foregangsmænd, og vi har bl.a. egen vindmølle og solcelleanlæg, så vi er selvforsynende med strøm. Vi forsøger hele tiden at optimere vores vognpark, så de bruger så lidt brændstof som muligt. Vi vil fortsat blive ved med at fokusere på miljøet.

 

Jensens vision er at:

 

Være pionerer, gå forrest, vise vejen og gøre det “umulige” muligt.

Skabe respekt omkring uddannelse, personlige egenskaber og kreativitet hos ansatte, samarbejdspartnere og kollegaer i branchen.

Være innovative og skabe kvalitet – ud over det sædvanlige og forsat være Danmarks førende inden for vores branche.

Være kendt som en virksomhed, der effektiviserer og forbedrer branchen.

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse