Sikkerhed

Sikkerhed kommer altid i første række

Vi planlægger alle vores arbejdsopgaver med fokus på medarbejdernes sikkerhed og sundhed. Det nødvendige mandskab, materiel og udstyr skal være på plads inden opgaven påbegyndes.

 

Vi forsøger altid at eliminere risici. Kan det ikke lade sig gøre, minimerer vi risici og beskytter vores medarbejdere bedst muligt. Der udarbejdes altid en opgavespecifik APV-risikovurdering med fyldestgørende information til alle involverede medarbejdere. Dette er et fast element i opstarten af en arbejdsopgave.
Vi foretager løbende interne – og uanmeldte – runderinger på alle vores projekter / byggepladser for at sikre, at sikkerhedskravene altid er opfyldt.

Sikkerhed på film

I samarbejde med instruktør og stuntspecialist Lasse Spang Olsen har vi i 2010 udviklet en række film, der viser J. Jensens holdning til sikkerhed. Det er obligatorisk for alle nye medarbejdere at se disse film. Ud over at være underholdende, er filmen også en god visuel forklaring på, hvorfor sikkerheden er så vigtig. Filmene er en del af undervisningen på nedriverskolen og vises i flere andre sammenhænge over for kunder for at illustrere, hvordan vi arbejder.

Rigtige Nedrivere

Alle vores film er alle sammen lavet under temaet – Rigtige Nedrivere…

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse