Fast pris

Fast pris

Hos os kan du få en fast pris – og den holder rent faktisk!

Sikkerhed er meget mere end arbejdsmiljø.

Sikkerheden er den røde tråd igennem alt, hvad vi foretager os. Derfor har vi skabt fastpriskonceptet, som er vores garanti til dig for, at udgifterne til nedrivning og miljøsanering ikke løber løbsk.

Vi har taget et stort og velovervejet skridt
Som de eneste i branchen har vi valgt, at du kan få en fast pris på din opgave – alt inklusiv. Fastpriskonceptet betyder, at du kan få én samlet og fast pris på både miljøsanering og nedrivning og dermed ydelser som asbestsaneringblysaneringPCB-sanering og sanering af tungmetaller.

Opgør med traditionel prissætning
Baggrunden for tiltaget er, at nedrivningsentrepriser i mange tilfælde er kendt for at byde på store og uventede merudgifter. Tilbage står de ærgerlige bygherrer med en efterregning, som i værste fald kan være 3-5 gange den forventede udgift. Dette er ikke rimeligt for nogen – og det vil vi lave om på.

Helt grundlæggende vil vi yde en fair og god service til vores kunder. Vi vil gøre op med, at nedrivning og miljøsanering kan være forbundet med en negativ forventning om ubehagelige – i nogle tilfælde meget store – merudgifter.

Vi har til hensigt at skabe gennemsigtighed i vores prissætning, og dermed sikre vores kunder mod uventede udgifter. Derfor tilbyder vi fastpriskonceptet.

Åben kalkulation
Med en fast pris kan udgifterne til vores del af opgaven aldrig overskride den pris, vi har aftalt.

Vi tør tilbyde fast pris, fordi vi er dedikerede specialister, der har mere end 30 års erfaring med nedrivning og næsten lige så lang erfaring med miljøsanering. Efterhånden ved vi alt om, hvilke fordyrende og/eller tidskrævende overraskelser, der kan risikere at gemme sig i store og små nedrivnings- og miljøsaneringsprocesser. Dem indregner vi i vores tilbud. Vores prissætning sker med åben kalkulation. Her sætter vi en risikopulje af til de steder, hvor vi erfaringsmæssigt ved, at der kan gemme sig ubehagelige overraskelser. Bruger vi ikke risikopuljen, skal du naturligvis ikke betale den.

”Vi sætter hånden på kogepladen og lover: Det bliver ikke dyrere”

I korte træk er essensen af vores fastpriskoncept: Ingen uventede udgifter. Det giver dig den sikkerhed, at du på forhånd ved, hvad du får for dine penge.

Vi foretager en prisvurdering og tilbyder én fast pris, så du ikke behøver at bekymre dig om ekstra regninger igennem hele forløbet. Ansætter du os til dit projekt, følger vi opgaven til dørs – helt uden, at du behøver at involvere dig løbende.

Du er aldrig forpligtet til at hyre os til opgaven efter vores prisvurdering, men vores kompetencer og arbejdsopgaver spænder bredt, og vi kan med vores 30 års erfaring garantere professionel og korrekt:

• Gennemgang af bygninger for miljøfarlige stoffer.

• Opmåling af bygninger.

• Anmeldelse af affald til kommunen.

Anmeldelse af byggeplads til Arbejdstilsynet.

• Håndtering af arbejdsmiljøkoordinering

• Håndtering af saneringsprocessen.

• Håndtering af selve nedrivningen.

Håndtering af affald.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse