Miljøsanering på Sjælland

Miljøsanering er en svær proces, særligt hvis du har behov for at få saneret en stor bygningen. For at miljøsaneringsprocessen forløber så nemt som muligt, er det en stor fordel at lade en erfaren entreprenør stå for miljøsaneringen. 

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med at fjerne miljø- og sunhedsskadelige byggematerialer via en miljøsanering. Vi sørger for at der er styr på alle led i saneringsprocessen, lige fra vurdering af omfanget af miljøsaneringen og afskærmning af området, til at foretage selve miljøsaneringen og forsvarlig deponering af det giftige byggeaffald. Inden saneringsprojektet påbegyndes får du en fast pris på projektet. På den måde skal du ikke være bange for om omkostningerne ved projektet bliver højere end forventet. 

Her på siden kan du læse mere om miljøsanering på Sjælland og hvordan vi kan foretage en miljøsanering for dig.

Hvad er en miljøsanering?

Miljøsanering er en proces, hvor miljø- og sundhedsskadelige stoffer fjernes fra et område, så området ikke længere udgør en miljø- og sundhedsrisiko. En miljøsanering anvendes, når giftige byggematerialer, jord, vand og luft skal fjernes.

Det er en kompleks proces, der ofte omfatter mange forskellige trin, lige fra undersøgelse af det berørte område til nedrivning og erstatning af materialerne, der er forurene.

Der er mange grunde til, at det kan være nødvendigt at foretage en miljøsanering. Hvis en bygning f.eks. skal rives ned, kan det være nødvendigt at foretage en miljøsanering for at fjerne skadelige stoffer.

Hvis et område er blevet forurenet af farligt affald, kan det ligeledes være nødvendigt at foretage miljøsanering, for at gøre området sikkert at færdes i igen for mennesker og dyreliv.

Gennem tiden er mange farlige materialer blevet brugt i byggeriet

Det er i gennem tiden blevet brugt mange farlige materiale i byggeriet. Disse materialer findes i alt fra isolering til maling og gulvbelægning. Når disse materialer nedbrydes, kan de frigive skadelige stoffer til miljøet. Hvis en bygning skal rives ned, kan disse stoffer udgøre en risiko for mennesker og miljø, hvis de ikke fjernes på forsvarligvis.

Miljø- og sundhedsskadelige stoffer vi ofte ser i byggerier af ældre dato, er:

  • Asbest
  • PCB
  • Bly
  • Klorerede paraffiner
  • Skimmelsvamp

Hos J. Jensen foretager vi grundige miljøsaneringer

Det kan ende med at blive bekosteligt og fortsat sundheds- og miljøskadende, hvis ikke en miljøsanering foretages grundigt. 

Når vi foretager miljøsaneringer på Sjælland, sørger vores specialister altid for at saneringen er grundig, så alle sundheds- og miljøskadelige byggematerialer fjernes. 

Vi sørger for, at:

  • Vurdere miljøsaneringens omfang.
  • Afspærre området ordentligt, inden arbejdet påbegyndes.
  • Alle miljø- og sundhedsskadelige byggematerialer, såsom fuger, lim, lister mv. fjernes.
  • Alt affald bortskaffes korrekt, så det ikke længere udgør en risiko.  
  • Området er herefter sikkert for mennesker og eventuelt dyreliv at færdes i igen. 

Vi har lavet miljøsaneringer for masser af kunder gennem tiden

Hos J. Jensen er vi stolte af de miljøsaneringer på Sjælland, vi har stået i spidsen for sammen med en lang række af kunder gennem tiden. 

Vi har både hjulpet Novozymes i Hillerødgade i København, Vestforbrænding i Glostrup, WAKE-UP Hotel og Metro selskabet på Sluseholmen i hovedstaden med at komme af med miljø- og sundhedsskadelige stoffer i byggeriet eller på byggepladsen.

Du kan læse mere om vores tidligere projekter lige her.

Vi sorterer og deponerer byggeaffaldet forsvarligt

Når vi river bygningerne ned sørger vi altid for at rive ned skånsomt, så flest mulige materialer kan genanvendes i nye byggerier.

Foretages en miljøsanering i forbindelse med en nedrivning af en bygning, kan det desværre være svært at genbruge byggematerialer, da materialerne kan være forurenet. Ved en miljøsanering fjerner og deponerer vi forsvarligt de byggematerialer, der er påvirket af sundheds- og miljøskadelige stoffer, som asbest, pcb, bly, klorerede paraffiner og skimmelsvamp. 

Men er der alligevel materialer, der kan genbruges f.eks. stål, glas, beton og plast, sørger vi for at de kan genbruges efter vi har revet dem ned. Hos J. Jensen genanvender vi 85% af de byggematrialer vi river ned.

Du kan finde flere byggematerialer, der kan genanvendes i vores genbrugssalg her.

Fast pris for miljøsanering af en bygning

Som de eneste i branchen, tilbyder vi hos J. jensen en fast pris på at foretage en miljøsanering eller nedrivning. Dette tilbyder vi for at undgå, at du skal betale ekstraudgifter efter projektet er færdigt. Vi sørger for at medregne en risikopulje til eventuelle uforudsete udgifter. Bruges denne risikopulje ikke i nedrivningsprojektet, tilbagebetales beløbet til dig. 

På den måde skal du aldrig være bange for at projektet bliver dyre end der er blevet budgetteret med, når du vælger J. Jensen som entreprenør på dit miljøsaneringsprojekt. 

Med en miljøsanering foretaget af os får du et professionelt og veludført stykke arbejde. Vores mange års erfaring indenfor branchen gør, at vi ved, hvad vores kunder har brug for gennem hele nedrivningsprocessen.

Kontakt os – Få et tilbud og personlig service hos J. Jensen

At give vores kunder en behagelig og tryg oplevelse gennem hele miljøsaneringsprocessen, er noget vi prioriterer i højt hos J. Jensen. Vi tror på løbende og åben dialog med vores kunder. Af erfaring ved vi, at vores kunder føler sig tryggest med en løbende dialog gennem hele projektet. 

Skulle du have nogle spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at sende os en mail, udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Ønsker du at få et tilbud omkring miljøsanering, så kan du kontakte os på samme måde.

Find vores kontaktinformationer på vores kontakt side.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse