Nedbrydningsfirma i Vejle

Hos J. Jensen kan vi bryste os af, at vi har over 30 års erfaring som nedbrydningsfirma i Vejle. Fordelen ved at vælge os til dit næste nedrivningsprojekt er, at vi kan stå for nedrivningen af større bygninger fra start til slut. Derfor kan vi også foretage miljøsanering af bygningen, der skal rives ned, og bortskaffe af alle typer af byggeaffald. Med os som samarbejdspartner ved dit nedrivningsprojekt, får du de rigtige kompetencer og mange års erfaring, når vi skal varetage hele dit projekt. 

30 års erfaring med nedrivning af bygninger i Vejle og Østjylland 

I løbet af de seneste mange år er mange nye byggerier skudt op rundt omkring i Vejle og omegn. Men når en ny bygning skal bygges i en by som Vejle, skal en anden bygning som regel rives ned. 

I dag er der et stort antal af de ældste bygninger i danske byer som Vejle, der er blevet bygget i flere etaper mellem 1850-1970. Derfor lever mange af disse bygninger ikke op til de seneste regler fra de danske myndigheders side.

Mange gamle bygninger indeholder således store mængder af forskellige byggematerialer, som vi i dag anser som giftige for naturen eller for mennesker. Førhen blev de giftige byggematerialer bly, PCB og asbest ofte brugt i byggeriet og ved opførelsen af nye ejendomme. Når denne type af bygninger i dag skal rives ned og de giftige byggematerialer skal deponeres forsvarlig, er der brug for et professionelt nedrivningsfirma. 

Jensen er et nedbrydningsfirma med 30 års erfaring inden for nedrivning af gamle bygninger, miljøsanering og drift af byggepladser i Vejle, Århus, i Roskilde og på den øvrige del af Sjælland.

Vi står for dit nedrivningsprojekt fra start til slut 

Hos J. Jensen prioriterer vi at være en samarbejdspartner ud over det sædvanlige. Vi prioriterer at vores samarbejde under hele dit projekt skal være nemt og overskueligt for dig. 

I modsætning til andre entreprenørvirksomheder, har vores nedrivningsfirma mandskabet og erfaringen til at varetage større nedrivningsprojekter af ejendomme i Vejle fra start til slut. Med andre ord kan vores nedbrydningsfirma varetage nedrivningen af bygninger, miljøsanering, byggepladsdrift, sortering af affald og bortskaffelse af giftige byggematerialer.

På den måde behøver du kun at have en dialog med en samarbejdspartner, når du vælger at lade os stå for dit nedrivningsprojekt. 

Nedrivningsfirma centralt placeret ved Viborg

For at servicere vores jyske kunder bedst muligt, har vi placeret den jyske del af vores nedbrydningsfirma centralt i Jylland. Du finder vores afdeling i Jylland i byen Tjele lidt uden for Viborg. Herfra varetager vi et hav af projekter i Vejle og resten af Jylland, og sørger for at vores kunder får den bedst mulige oplevelse med os som samarbejdspartner ved deres nedrivningsprojekt. Fra vores afdeling ved Viborg, kan du også leje materialer og udstyr til dit næste byggeprojekt. 

Vi giver en fast pris på hele dit nedrivningsprojekt

Når du vælger at lade vores nedbrydningsfirma stå for dit nedrivningsprojekt i Vejle, får du ikke kun gavn af vores mangeårige erfaring. 

Du får også gavn af at vi udfører projektet til en fast pris. Vores fast pris koncept er det eneste af sin slags i Danmark og det giver dig mulighed for præcist at vide, hvad hele dit projekt kommer til at koste, før vi overhovedet går i gang med projektet. 

Skulle der opstå forsinkelser eller lignende i løbet af projektet, dækker vi naturligvis dem for egen regning. Med vores fast pris koncept, kommer du med andre ord ikke til at betale mere end, hvad vi har aftalt inden projektets start.

Kontakt os og lad os varetage dit nedrivningsprojekt allerede i dag

Skal vi være dit nedbrydningsfirma i Vejle og hjælpe dig med at få nedrevet en bygning, så kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular neden for. Sammen finder vi en løsning, når du vil have revet en bygning ned. 

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse