Nedrivning Sjælland - Få en fast pris på dit næste nedrivningsprojekt
54343
page-template-default,page,page-id-54343,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

J. Jensen er Sjællands førende nedrivningsvirksomhed

Står du foran at skulle gennemføre et større nedrivningsprojekt på Sjælland? Så er du kommet til det helt rette sted. J. Jensen er en af Danmarks største nedrivningsvirksomheder med over 30 års erfaring i bagagen.

Lige siden vores grundlæggelse i 1986 har vi været med til at drive udviklingen inden for miljørigtig nedrivning i hele Danmark herunder både på Sjælland og også i Jylland.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

  • Partiel nedrivning
  • Total nedrivning
  • Nedskæring af jernkonstruktioner
  • Sprængning

 

Fra vores adresse i Lynge kan vi hurtigt rykke ud til alle byer på hele Sjælland og hurtigt sørge for at dit kommende byggeprojekt kommer til at køre på skinner. Vi har som sagt mange års erfaring fra byggerier over hele Sjælland og kender derfor alle større byer ud og ind.

Sjælland har i de seneste år været præget af utrolig stor byggeaktivitet i flere store byer og i takt med at de fleste danske bygninger er mere end 50 år gamle betyder det, at stadig flere bygninger vil få brug for enten at blive helt eller delvist revet ned eller for at blive saneret.

I takt med at boligpriserne har været stigende i flere større byer særligt i hovedstadsområdet vil en grundig sanering eller delvis nedrivning være en rigtig god investering.

Få én samarbejdspartner der kan stå for hele dit projekt

Med os som din samarbejdspartner kan du være helt rolig. Takket være vores store erfaring og ikke mindst det faktum at vi råder over nogle af Danmarks bedste nedrivningsspecialister, samt vores egen vognmandsforretning, får du en samarbejdspartner, der kan stå for alle aspekter af dit kommende nedrivningsprojekt fra den indledende screening til bortskaffelse og genanvendelse af dit byggeaffald.

I dag genbruger vi i gennemsnit helt op til 90% af alt vores byggeaffald, hvilket både er til gavn for byggeriet og ikke mindst for miljøet.

Få én fast pris på dit kommende nedrivningsprojekt og undgå ekstraregninger

En af de største fordele ved at lade os stå for dit næste nedrivningsprojekt er, at vi kan tilbyde dig én samlet pris for hele forløbet.

Hos J. Jensen har vi et fast-pris koncept der betyder, at det er op til os at dække alle eventuelle ekstraudgifter der måtte opstå i løbet af et projekt. Det vil sige, at når vi har givet dig et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet du kommer til at betale – og ikke så meget som én krone mere.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om store ekstraregninger, når du benytter dig af os. Vi mener ikke at der skal være op til kunden at dække ekstraudgifter som en entreprenør ikke har kunnet tage højde for.

Kontakt os i dag og lad os give jer et godt tilbud på jeres næste byggeprojekt.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*