Nedrivningsfirma Sjælland

J. Jensen har mere end 30 års erfaring som nedrivningsfirma på Sjælland, både med nedrivnings- og saneringsopgaver. Fordelen ved at vælge os som din samarbejdspartner er, at vi kan stå for alle dele af et nedrivningsprojekt. Vi kan både stå for nedrivning og sanering af bygninger samt bortskaffelse af affald og byggepladsdrift. J. Jensen nedrivningsfirma tilbyder dig altid én fast pris på dine projekter og dermed undgår du uforudsete ekstraregninger. 

 

Tovholder på nedrivningsprojekter på tværs af hele Sjælland

På tværs af hele Sjælland er der i de sidste mange år sket store forandringer. Både i større og mindre byer er der blevet udført vigtige byfornyelser både med udvidelse af erhvervsbyggeri og uddannelsesinstitutioner for øje. En essentiel forudsætning for de talrige fornyelser er vellykket nedrivning og miljøsanering.

Jensen står bag talrige nedbrydningsprojekter på Sjælland. Vi har bl.a. gennemført nedrivning og byggepladsdrift for DTU, Lyngby og varetaget nedrivning og miljøsanering af Banedanmarks bygninger i Valby, hvor høje og potentiel helbredsskadelige koncentrationer af asbest, PBC og metaller var fundet.

Hos J. Jensen trækker vi mange års erfaring med nedrivning, sanering og byggepladsdrift i hele Danmark med talrige opgaver på Sjælland i bagagen. Vi udfører bl.a. opgaver i Næstved, Køge, Aarhus, Roskilde og København, og udbyder naturligvis også løsninger i Nordsjælland.

nedrivningsfirma sjælland

Case: Miljøsanering og indre nedrivning af fredet sjællandsk maskincentral

Jensen stod for at miljøsanere og rømme Carlsbergs historiske fredede maskincentral for ståltanke og stålrør. Projektet skulle udføres samtidig med at bygningens eksisterende lejere fortsat kunne bruge bygningen til fremvisning. Projektets formål var at gøre bygningen klar til ombygning.

Denne spændende miljøsanerings- og nedrivningsopgave krævede stor respekt for lejerne i bygningen, som skulle generes mindst muligt af støv og støj. Under processen blev der fjernet stål fra bygningen, som også er blevet miljø-saneret for bl.a. asbest og PCB.

Opgaven krævede et højt niveau af faglig ekspertise samt koordinering og logistik, da der ikke blot skulle være plads til brugerne af bygningen, men også til andre entrepriser på samme tid.

Endnu en udfordring var, at bygningens elementer udelukkende kunne fjernes fra én side af konstruktionen. For at undgå at beskadige den fredede bygning etablerede vi en indvendig skakt for at kunne transportere jern og stål sikkert ud af bygningen.

Vores nedrivningsfirma kan varetage alle dele af dit nedbrydningsprojekt på Sjælland

Med J. Jensen nedrivningsfirma som samarbejdspartner går din virksomhed et overskueligt nedbrydningsprojekt i møde. For hos J. Jensen tilbyder vi nemlig at stå for hele projektet selv. Modsat andre entreprenørvirksomheder tilbyder vi en alt-i-én løsning, hvor vi sørger for alt fra nedrivning, sanering og byggepladsdrift til affaldssortering og bortskaffelse af giftige materialer og byggeaffald.

Med os som entreprenør har du altså kun én tovholder på dit projekt og derfor kun én ansvarshavende, som du skal være i dialog med.

Få én fast pris på dit kommende nedrivningsprojekt og undgå ekstraregninger

En af de største fordele ved at lade os stå for dit næste nedrivningsprojekt er, at vi kan tilbyde dig én samlet pris for hele forløbet. Hos J. Jensen har vi et fast-pris koncept der betyder, at det er op til os at dække alle eventuelle ekstraudgifter der måtte opstå i løbet af et projekt. Det vil sige, at når vi har givet dig et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet du kommer til at betale – og ikke så meget som én krone mere. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om store ekstraregninger, når du benytter dig af os. Vi mener ikke at der skal være op til kunden at dække ekstraudgifter som en entreprenør ikke har kunnet tage højde for.

Kontakt os og lad os sammen planlægge dit næste nedrivningsprojekt

Har du brug for kompetent hjælp til at planlægge og udføre dit næste nedrivningsprojekt? Hos J. Jensen står vi altid klar til at rådgive dig i hvordan du kommer i mål med dit projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse