Nedrivningsfirma Roskilde

J. JENSEN ER ROSKILDES FØRENDE NEDRIVNINGSFIRMA

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivning. Siden vores grundlæggelse i 1986, har vi været med til at gennemføre nogle af de største bygge- og nedrivningsprojekter i Østjylland og på Sjælland, herunder i særdeleshed i de største byer som Roskilde og København.

Roskilde er en by hvor der i de seneste år har været stigende bygge- og nedrivningsaktivitet både inden for det private og ikke mindst i erhvervslivet. Ligesom det er tilfældet for mange andre danske byer, så findes der i dag rigtigt mange ældre bygninger i og omkring Roskilde, som inden for de kommende år enten skal rives ned eller renoveres. Til dagligt er vi placeret i Lynge i Nordsjælland, hvilket betyder at vi hurtigt kan rykke ud til en given opgave i eller omkring Roskilde.

Med J. Jensen ved din side, får du en samarbejdspartner med en bred vifte af kompetencer og ikke mindst stor praktisk og faglig erfaring.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

FÅ EN SAMARBEJDSPARTNER DER KAN STÅ FOR DET HELE

Med os som din samarbejdspartner får du ikke bare en partner, der kan stå for nedrivningen af dine bygninger. Vi har mange andre kompetencer, herunder inden for miljøsanering, byggepladsindretning og affaldssortering, der gør, at vi kan varetage stort set alle opgaver i forbindelse med et større nedrivningsprojekt.

Vi råder desuden over vores helt egen vognmandsforretning, som gør det muligt for os selv at stå for transport og deponering af alle former for byggeaffald. Dette er en stor fordel for dig som kunde, da du får én stakeholder, som du skal tale med fremfor flere forskellige stakeholders. Vores all-in-one løsninger gør det hver dag meget lettere for vores kunder at følge med i vores arbejde og dermed deres byggeprojekt.

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE DIT NEDBRYDNINGSPROJEKT

Som noget helt særligt kan vi hos J. Jensen også tilbyde dig en fast pris på hele dit nedrivningsprojekt. Vi ved af erfaring, hvor svært det kan være at planlægge et stort bygge- og nedrivningsprojekt, da ethvert projekt består af mange delelementer, som skal gå op i en højere enhed, før et givent projekt kan blive færdigt. Derfor er det heller ikke unormalt i vores branche, at deadlines i sidste ende ikke kan overholdes. Og når deadlines ikke kan overholdes, kan budgetterne det heller ikke.

Men det ønsker vi at ændre. Målet med vores fast pris princip er derfor meget enkelt: Når vi først har budt ind på et projekt, så kan du regne med at du maksimalt kommer til at betale den pris, som vi har stillet dig i udsigt. Hvis dit projekt bliver dyrere end vi har forventet, så er det os, der skal betale det resterende beløb. Du kan derfor altid være helt tryg, når du samarbejdet med os.

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer!

Vores service-team sidder også altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller tvivl. Vi vil selvfølgelig også genre hjælpe jer med at finde den bedste samlede løsning til jer.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse