Betonknusning

Vi tilbyder hos J. Jensen betonknusning af både tegl, mursten og beton. Disse materialer, kan blive knust med henblik på genanvendelse som belægning til f.eks. veje, stier eller parkeringspladser.

Vi bruger altid det rette udstyr til opgaven

Når vi hos J. Jensen udfører betonknusning, bruger vi vores store maskine: kæbeknuseren. Vores kæbeknuser er en effektiv maskine, som vi bruger til knusning af beton. Kæbeknuseren har en kapacitet på hele 1.000 ton om dagen.

Vores mobile anlæg, kan vi nemt og hurtigt stilles op på stedet. Dette gør det muligt at knuse og genanvende direkte på byggepladsen. En alternativ løsning kunne også være at vi kører materialerne til et modtageranlæg hvor selve knusningen så vil foregå.

Vi er eksperter i alt slags nedrivning

Vi er hos J. Jensen specialister i alle former for selektiv nedrivning, herunder også diamantboring. Vi har således over 30 års erfaring med både total- og partiel nedrivning, også kaldet indvendig eller delvis nedrivning. Derfor har vi også stor erfaring med betonskæring i forbindelse med nedrivnings- og renoveringsopgaver.

Udover betonknusning, totalnedrivning og partiel nedrivning udfører vi også nedrivning via sprængning og nedskæring af f.eks. jernkonstruktioner og lign.

Læs her meget mere om vores arbejde med nedrivning.

Spar på omkostningerne med betonknusning

Vi hjælper jer med at spare på omkostningerne der hvor i kan. Dette gør vi, ved at vi hele tiden har jeres omkostninger i tankerne, under alt vores arbejde med nedbrydning. Fra sortering til betonknusning og genanvendelse af brugbare materialer.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejder med J. Jensen, kan I altid være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Vi er stolte af at kunne sige at vores grønne profil sikrer miljørigtig bortskaffelse af affald, affaldssortering og genanvendelse af brugbare byggematerialer. Vi har faktisk en genanvendelsesprocent på over 90%.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse