Betonskæring

Betonskæring kan anvendes i alle former for arbejde, hvor du skal have lavet et hul i f.eks. en betonvæg eller i et betongulv. Hos J. Jensen har vi 30 års erfaring med betonskæring, eller som det også er kaldet betonboring.

Vi har stor erfaring med alle typer betonskæring

Vi er specialister inden for alle typer af betonskæring, betonboring og betonsknusning. Vi kan arbejde med alle slags overflader, herunder, beton, granit, fliser, asfalt og sten. Udover betonskæring, tilbyder vi også professionel hjælp til diamantboring, -skæring og -slibning.

Brug betonskæring til dette:

Vi tilbyder betonskæring til erhvervskunder, og vi hjælper med både store og små opgaver.

Her kommer et par eksempler på hvad man få brug for betonskæring til:

  • Til at få lavet et hul i murværket til et ekstra vindue
  • Til at få lavet et hul i gulvet til en trappe
  • Til at få lavet et hul i væggen til brændeovn
  • Til at få lavet et hul i væggen til udluftning eller ventilation
  • Til at få lavet et hul for udtræk til emhætte eller tørretumbler
  • Til anbringelse i beton for at skabe plads til installation af varmerør, el rør eller lign.

Vi bruger det nyeste og mest effektive udstyr

Alle opgaver er forskellige og vi har derfor sørget for, at vi har alt det udstyr vi skal bruge til en hvilken som helst situation. Når I bruger J. Jensen, kan I være trygge ved at vi altid bruger det bedste udstyr til opgaven.

Alle vores medarbejdere har også altid taget de rette certifikater og har alle været igennem en grundig oplæringsproces.

I kan læse meget mere om jeres muligheder for at leje vores udstyr på denne side.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejder med J. Jensen, kan I altid være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndigheds krav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vores grønne profil sikrer miljørigtig bortskaffelse af affald, affaldssortering og genanvendelse af brugbare byggematerialer. Vi har faktisk en genanvendelses procent på over 90%.

Vi garenterer et flot resultat

Hos J. Jensen er det en af vores mærkesager, at vi altid leverer et smukt resultat til vores kunder. Fra vi lægger det første snit til vi er helt færdige. Derfor står J. Jensen selvfølgelig også for både oprydning og miljøvenlig sortering af affaldet når vi er færdige med arbejdet. Når du har os på holdet, får du en samarbejdspartner, der kan varetage alle faser af dit kommende byggeprojekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Denne side er anmeldt af: Metro Sluseholmen Rating 5/5

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse