Betonknusning - Over 30 års erfaring - Hurtige svartider - J. Jensen
70211
page-template-default,page,page-id-70211,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

BETONKNUSNING

Vi tilbyder hos J. Jensen betonknusning af både tegl, mursten og beton. Disse materialer, kan blive knust med henblik på genanvendelse som belægning til f.eks. veje, stier eller parkeringspladser.

VI BRUGER ALTID DET RETTE UDSTYR TIL OPGAVEN

Når vi hos J. Jensen udfører betonknusning, bruger vi vores store maskine: kæbeknuseren. Vores kæbeknuser er en effektiv maskine, som vi bruger til knusning af beton. Kæbeknuseren har en kapacitet på hele 1.000 ton om dagen.

Vores mobile anlæg, kan vi nemt og hurtigt stilles op på stedet. Dette gør det muligt at knuse og genanvende direkte på byggepladsen. En alternativ løsning kunne også være at vi kører materialerne til et modtageranlæg hvor selve knusningen så vil foregå.

VI ER EKSPERTER I ALT SLAGS NEDRIVNING

Vi er hos J. Jensen specialister i alle former for selektiv nedrivning. Vi har således over 30 års erfaring med både total- og partiel nedrivning, også kaldet indvendig eller delvis nedrivning. Derfor har vi også stor erfaring med betonskæring i forbindelse med nedrivnings- og renoveringsopgaver.

Udover betonknusning, totalnedrivning og partiel nedrivning udfører vi også nedrivning via sprængning og nedskæring af f.eks. jernkonstruktioner og lign.

Læs her meget mere om vores arbejde med nedrivning.

SPAR PÅ OMKOSTNINGERNE MED BETONKNUSNING

Vi hjælper jer med at spare på omkostningerne der hvor i kan. Dette gør vi, ved at vi hele tiden har jeres omkostninger i tankerne, under alt vores arbejde med nedbrydning. Fra sortering til betonknusning og genanvendelse af brugbare materialer.

VI GÅR OP I MILJØET

Ved samarbejder med J. Jensen, kan I altid være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Vi er stolte af at kunne sige at vores grønne profil sikrer miljørigtig bortskaffelse af affald, affaldssortering og genanvendelse af brugbare byggematerialer. Vi har faktisk en genanvendelsesprocent på over 90%.

VI GIVER EN FAST PRIS

Som den eneste virksomhed i Danmark, tilbyder J. Jensen i forbindelse med nedrivningsprojekter og herunder betonknusning en fast pris.

Det betyder at når vi har givet jer en fast pris, så skal I ikke bekymre jer om at der lige pludselig i forbindelse med f.eks. forsinkelser eller uforudsete hændelser kommer ekstra regninger. Vi påtager os ansvaret og hermed også de ekstra udgifter som der måtte forekomme.

Når vi giver dig en pris, så står vi ved den.

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os ved at ringe til os, eller ved at udfylde formularen nedenfor og få et godt tilbud, der er skræddersyet til lige netop dine behov allerede i dag.