Selektiv nedrivning

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivning, herunder særligt selektiv nedrivning. Vi anvender altid det bedste udstyr og den nyeste viden inden for vores branche for at kunne give vores kunder den bedste service.

Hvad er selektiv nedriving?

Selektiv nedrivning er en særlig form for nedrivning, der lægger stor vægt på, at man i forbindelse med nedrivninger af bygninger kan kildesortere byggeaffaldet, som medvirker til at så stor en andel af det samlede affald kan genanvendes. Byggebranchen er i dag den branche i Danmark, der producerer mest affald om året, hvorfor det er afgørende for vores klima og miljø at vi genanvender så meget som muligt for at mindske vores fælles aftryk på vores fælles klode.

I løbet af de sidste år er der kommet skærpede krav til byggebranchen for at fremme en højere grad af genanvendelse af byggeaffald. Og det er vi selv rigtigt glade for. J. Jensen har selv deltaget i fokusgruppe forsøg under Miljøstyrelsen for at fremme disse tiltag.

Over 30 års erfaring med nedrivning og miljøsanering

Siden 1986 har vi hos J. Jensen arbejdet for at fremme standarderne inden for dansk byggeri. Vi er derfor i dag blandt de absolut bedste og mest erfarne virksomheder inden for både nedrivning og miljøsanering. Vores arbejder bygger altid på den seneste nye viden og det bedste udstyr.

Vi er også stolte over at kalde os Danmarksmester i genanvendelse af byggematerialer. I dag kan vi formå at genbruge 90% af alle vores byggematerialer når vi foretager selektive nedrivninger. Som samarbejdspartner får du stort gavn af vores mange års erfaring, som er din garanti for et godt resultat i sidste ende.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller ønsker en fast pris på dit næste projekt.

4825 3535

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse