Diamantboring

J. Jensen er eksperter i alle former for diamantboring

Hos J. Jensen har vi 30 års erfaring med diamantboring også kaldet diamantskæring. Så du kan hive fat i os, når du fx skal have lavet et hul i murværket til et ekstra vindue eller et hul i gulvet til en trappe eller brændeovn.

Stor erfaring med diamantboring

Hos J. Jensen er vi specialiseret i alle former for diamantboring, -skæring og -slibning. Vi har 30 års erfaring, og vi kan arbejde med alle slags overflader, både beton, granit, fliser og asfalt. Ligegyldigt hvad din udfordring måtte være, så står vi klar til at løse den, uanset om det skal foregå indenfor eller udenfor. Vi hjælper både privatpersoner og erhverskunder, det står foran at skulle have lavet et nyt hul i deres murværk.

Vi kan altid sikre det bedst mulige resultat, uagtet om det er en større eller mindre opgave. Alle vores medarbejdere har gennemgået en grundig oplærings proces og hver enkelt ansat har således flere års erfaring med diamantboring.

Effektivt og topmoderne udstyr

Hver eneste opgave er forskellig, og derfor er der brug for, at vi har udstyret i orden. Det betyder meget for os, at vi kan levere det pænest mulige resultat, uanset hvilken overflade vi arbejder med. Derfor anvender vi hos J. Jensen kun det nyeste udstyr under alle faser af diamantslibningen. Dette gør, at vi både kan levere et hurtigt og smukt stykke arbejde til vores kunder, og samtidig sikre vores medarbejdere den størst mulige sikkerhed, imens de udfører deres arbejde.

Altid garanti for et flot resultat

Hos J. Jensen er det afgørende at vi altid leverer et smukt resultat til vores kunder fra vi lægger det første snit til vi er færdige. Derfor står J. Jensen selvfølgelig også for oprydning og sortering af affaldet når vi er færdige med arbejdet. Med os på holdet får du en samarbejdspartner, der kan varetage alle faser af dit kommende byggeprojekt.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse