Materialeudlejning - Udlejning af maskiner og materialer til byggesektoren
51300
page-template-default,page,page-id-51300,page-child,parent-pageid-51258,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

J.JENSENS materieludlejning RÅDER OVER al slags entreprenørUDSTYR

Hos J. Jensen udlejer vi materiel herunder maskiner, specialværktøj og containere til byggeindustrien. Hos os finder du alt lige fra værnemidler, håndværktøj, miljøsaneringsværktøj, gravemaskiner, mandskabsvogne og kontormoduler. Du er velkommen til at kontakte os på 48253522 for at reservere det værktøj eller maskinel, du står og skal bruge.

 

Vi har næsten alle varer på vores in-house lager. Vi har også vores egen vognmandsforretning og har derfor kort leveringstid.

Vi udlejer alle maskiner både med og uden chauffører eller førere. Alle maskiner er udstyret med et trackingsystem, så det er altid muligt at aflæse, hvor og hvornår den pågældende maskine arbejder.

 

Vi gennemser desuden alt værktøj for skader mv., når det har været ude af huset. Er der sket skader, udbedres skaderne på vores eget værksted. Har du brug for fx at få svejset køreplader ude på en byggeplads, kan vi også klare det. Alt udlånt værktøj renser vi efter lovens bestemmelser. Vi har et effektivt kvalitetssikringssystem, som sikrer, at kun rent værktøj bliver udlejet igen.

 

Vores udvalg af materiel er så stort, at det ikke er muligt at liste det hele på et sted. Du skal derfor ikke være fortvivlet, hvis du i første omgang ikke finder lige netop det udstyr, som du står og magler.

 

Vores service-team sidder også altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller tvivl. Vi vil selvfølgelig også genre hjælpe jer med at finde den bedste samlede løsning til jer.

Eksempler fra vores materieludlejning:

Affugtere

Containere

Dumpere

El – Motorbør

Fejemaskiner

Gravemaskiner fra 900 kg til 70 tons

Gummiged

Læssere

Nedbrydningsrobot

Interimsvarmeanlæg

Jernplader/køreplader

Teleskoplæssere

El-håndværktøj

nedrivning robot brokk materieludlejning nedbrydning maskiner værktøj

Flere muligheder:

Mandskabsvogne

Miljøvogne

Miljøbokse

PCB filtre

Rendegravere

Sikkerhedsudstyr

Sorteringsanlæg med betonknuser

Støvsugere

Traktorer

Værnemidler

Byggepladstavler fra 16-400 amp

Byggepladsbelysning fra orienteringslamper til lysmaster

materieludlejning byggepladshegn byggeplads hegn drift jjensen jensen

Kontor og mandskabsmoduler

Vi udlejer og opstiller kontor- og mandskabsvogne, der består af 20 fods isolerede containervogne, som kan sammensættes efter eget ønske. Vi leverer modulerne fuldt indrettet med al inventar – fra reoler og borde til køkken og bad. Vi har egne montører, som sørger for opsætning af modulerne.

IMG_9119_stor

Materieludlejning J-jensen.com

 

Det er muligt at tilkøbe Facility Management ydelser til drift af byggepladsen herunder rengøring, opfyldning mv. Læs mere om vores Facility Management ydelser her.
Vi råder desuden over:

Containere på 8, 10 og 20 fod m/u isolering

Miljøvogne

Letvogne

Toiletfaciliteter

Tørrecontainer

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”51300″]