Nedrivningsfirma København

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med alle former for nedrivning. Siden vores grundlæggelse i 1986, har vi været med til at gennemføre nogle af de største bygge- og nedrivningsprojekter på Sjælland, herunder i særdeleshed i København. 

Ligesom det er tilfældet i mange andre af Danmarks største og ældste byer, så står særligt København, Aarhus og Vejle i de kommende år overfor en stor opgave, da en lang række ældre bygninger fortsat vil skulle nedrives eller renoveres for at leve op til de nyeste krav fra myndighedernes side, både i forhold til sikkerhed og ikke mindst miljø. Hos J. Jensen har vi deltaget i flere store bygge- og nedrivingsprojekter i Københavnsområdet herunder blandt andet for Lundbeck, Novo Nordisk og Metroen på Sluseholmen. Du kan se flere eksempler på vores projekter på denne side.

Med J. Jensen ved din side, får du en samarbejdspartner med en bred vifte af kompetencer og ikke mindst stor praktisk og faglig erfaring.

Det betyder at vi kan hjælpe med en lang række former for nedrivningsopgaver herunder:

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE DIT NEDBRYDNINGSPROJEKT

Som noget helt særligt kan vi hos J. Jensen også tilbyde dig en fast pris på hele dit nedrivningsprojekt. Vi ved af erfaring, hvor svært det kan være at planlægge et stort bygge- og nedrivningsprojekt, da ethvert projekt består af mange delelementer, som skal gå op i en højere enhed, før et givent projekt kan blive færdigt.

Derfor er det heller ikke unormalt i vores branche, at deadlines i sidste ende ikke kan overholdes. Og når deadlines ikke kan overholdes, kan budgetterne det heller ikke.

Men det ønsker vi at ændre. Målet med vores fast pris princip er derfor meget enkelt: Når vi først har budt ind på et projekt, så kan du regne med at du maksimalt kommer til at betale den pris, som vi har stillet dig i udsigt. Hvis dit projekt bliver dyrere end vi har forventet, så er det os, der skal betale det resterende beløb. Du kan derfor altid være helt tryg, når du samarbejdet med os.

Kontakt os i dag og få et tilbud på dit næste projekt

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at komme i gang med dit næste nedrivningsprojekt. Udfyld vores kontaktformular i dag, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer!

Vores service-team sidder også altid klar ved telefonen til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål eller tvivl. Vi vil selvfølgelig også genre hjælpe jer med at finde den bedste samlede løsning til jer.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse