Nedrivningsfirma Nordsjælland

Med J. Jensen er du sikret et vellykket nedrivningsprojekt. Vi er specialister til det vi laver og har over 30 års ekspertise at trække på. Vi har erfaring fra alle egne af landet, herunder også i Nordsjælland. Hos J. Jensen tager vi ansvar og gør altid vores ypperste på at levere et produkt af højeste kvalitet. Vi bestræber os på fortsat at være Danmarks førende inden for branchen og dette sikrer vi bl.a. ved at passe godt på vores medarbejdere, ved at være nytænkende og ved at levere løsninger til kunder i alle afkroge af landet. I det følgende kan du læse mer eom vores virke som nedrivningsfirma i Nordsjælland.

Hos J. Jensen har vi mange års erfaring som nedrivningsfirma i Nordsjælland

Nordsjælland er et område, der har undergået mange forandringer i løbet af de sidste årtier. Både boligområder med etagebyggeri og villakvarterer har undergået en del fornyelser. Hos J. Jensen har vi været med hele vejen og kvalitetssikret gennemførsler af nedrivningsprojekter i mange forskellige byer.

Mange boligselskaber i Nordsjælland har i forbindelse med fornyelse og renovering af bygninger fået foretaget miljøsanering såvel som demontering af asbestholdige materialer. Et eksempel på dette er lejlighedskomplekset Skoleparken i Hillerød. Her sørgede J. Jensen for asbest- og blysanering i forbindelse med facadeudskiftning på 390 lejligheder. Efter 5 uger blev beboerne genhuset i nysanerede lejligheder, i hvilke der desuden samtidig var etableret både nyt køkken og bad inden for den korte tidsramme.

Hos J. Jensen har vi gennemført et væld af nedbrydningsprojekter i Nordsjælland, men vi dækker naturligvis også resten af Sjælland. Vi tilbyder bl.a. løsninger i København, Køge, Næstved og Roskilde.

nedrivningsfirma nordsjælland

Case: Kompetent byggepladsdrift for Novo Nordisks warehouse i Nordsjælland

Jensen var tovholder på byggepladsdriften i forbindelse med opførslen af Novo Nordisks nye warehouse i Hillerød, Nordsjællland, i perioden 2015-2017. J. Jensen A/S havde ansvar for opbygning og vedligeholdelse af byggepladsen samt den dertilhørende skurby.

 I løbende og tæt samarbejde med sagens rådgivere har J. Jensen også stået for opbygning og vedligeholdelse af fællessikkerhedsforanstaltninger og adgangsveje i forbindelse med byggeriets fremdrift. J. Jensen har leveret alt det nødvendige materiel for at få en velfungerende byggeplads og har også bidraget med sikkerhedsudstyr i form af førstehjælpsstationer og en specialindrettet førstehjælpscontainer.

Lad J. Jensen stå for hele dit nedrivningsprojekt

Hos J. Jensen har vi over 30 års erfaring med nedrivning, miljøsanering og byggepladsdrift i Nordsjælland, og vi har desuden også vores egen vognmandsforretning og kan derfor også løse alle kørselsopgaver. Dette gør det muligt for os at stå for hele nedrivningsprojektet selv, modsat mange tilsvarende entreprenørvirksomheder. Vi er et nedrivningsfirma, der samler opgaverne for dig og du skal derfor kun i dialog med en enkelt tovholder, i stedet for talrige faggrupper.

Undgå ekstraregninger med vores fast-pris koncept

Som kunde hos os får du ikke kun glæde af vores mange års erfaring og vores samlede pakkeløsninger. Du får også glæde af vores fast pris koncept. Vores fast pris koncept betyder kort og godt, at når vi har givet dig et tilbud, så er det kun prisen i selve tilbuddet, som du kommer til at betale. Og ikke en krone mere. Hvis vores projekt skulle blive forsinket eller hvis der opstår øgede omkostninger, så er det op os at dække disse udgifter – og ikke dig. Vi mener ikke at vores kunder skal bekymre sig om ubehagelige ekstraregninger.

Kontakt os og lad os føre dit næste projekt til dørs

Lad os sammen finde en løsning, der matcher dine behov. Kontakt os i dag via kontaktformularen og bliv klogere på hvilke løsninger vi tilbyder og hvordan vi i samarbejde kan føre dit næste projekt til dørs.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse