Nedrivning af hus

Førende eksperter inden for nedrivning af huse

I Danmark er der i løbet af de sidste mange år kommet et stigende antal huse, som er for gamle til at kunne leve op til myndighedernes seneste krav om sikkerhed. Det kan i mange tilfælde blive langt dyrere at totalrenovere end at investere i et helt nyt hus.

Hos J. Jensen er vi eksperter i nedrivning af ældre huse og anvender altid det nyeste udstyr. Det gør vi for at kunne garantere det bedst mulige resultat for vores kunder og den højeste sikkerhed for vores medarbejdere.

Vi har igennem årene både hjulpet privatpersoner, virksomheder og ikke mindst offentlige myndigheder med nedrivning af ældre boliger i hele landet.

Effektiv nedrivning af ældre boliger

J. Jensen står altid klar til at hjælpe dig med din nedrivningsprocess. Dette er uanset, om du lige har købt en ny grund med et gammelt hus på, eller om dit hus er blevet for gammelt til at leve op til myndighedernes krav. Vi har over 30 års erfaring med nedrivning af ældre boliger. Derfor kan vi altid sørge for at levere det bedst mulige resultat til alle vores kunder.

En nedrivning af et hus kan være en uoverskuelig proces for langt de fleste, fordi det kræver en lang række tunge maskiner – både til selve nedrivningen af huset, men også til transporten af affaldet. Hos os kan du dog få en samlet løsning til dit nedrivningsprojekt.

Vi anvender altid det seneste nye udstyr og sørger for at tage hensyn til både din travle kalender og ikke mindst dine naboer. Derfor sørger vi altid for at holde støjniveauet nede, uden at arbejdstempoet falder, så du hurtigt kan få tag over hovedet igen.

Efter dit hus er revet forsvarligt ned, sørger vi desuden også for bortskaffelse af byggeaffaldet takket være vores egen vognmadsforretning. Når vi får dit affald i hændde undersøger vi også mulighederne for at genanvende dit byggeaffald. Hos os sørger vi for, at over 90% af vores byggeaffald kan genanvendes til andre formål.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller ønsker en fast pris på dit næste projekt.

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse