Nedbrydningsfirma i Aarhus

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med nedrivningsprojekter i Aarhus. Vi kan stå for alle dele af et større nedbrydningsprojekt fra nedrivning til sanering og bortskaffelse af affald. Med os ved din side får du en kompetent og erfaren samarbejdspartner, som kan tage sig af hele dit projekt.

Nedbrydningsfirma med over 30 års i Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by, og en af de travleste, når det gælder byggebranchen. Over de sidste 10 år er der blevet opført en lang række store nybyggerier, såsom Åhusene og Ceres Panorama.

Men hver gang der skal opføres en ny bygning, skal en anden ofte rives ned og nedbrydes. Ligesom det er tilfældet i mange af Danmarks øvrige storbyer som København og Aalborg, så er der i dag rigtigt mange ældre bygninger, som er opført fra midten af 1800-tallet og mellem 1950-1970.

Fælles for mange af disse bygninger er, at de ikke lever op til de nyeste regler inden for bygningsreglementet. Mange bygninger opført fra 1950 til 1970 i blandt andet Aarhus indeholder i dag en række giftige byggematerialer, der består af både PCB og asbest. Når sådanne byggerier skal rives ned, er der derfor brug for et professionelt nedbrydningsfirma der kan løse denne type opgaver. 

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring med både nedbrydning og sanering af bygninger i hele landet, herunder særligt i Aarhus og det øvrige Østjylland, men har også haft flere nedrivningsprojekter i området omkring København og Roskilde.

Få en samarbejdspartner, der kan stå for alle dele af dit nedrivningsprojekt

Med os som din samarbejdspartner, kan du og din virksomhed se frem til et nemt og overskueligt samarbejde. Den store fordel ved at vælge os, er at vi, i modsætning til mange andre entreprenørvirksomheder, kan stå for alle dele af et større nedrivningsprojekt. Vi kan således både stå for selve nedrivningen af bygningen, miljøsanering, byggepladsdrift, samt sortering og bortskaffelse af byggeaffald samt giftige byggematerialer.

Når du vælger os, behøver du således kun at have en dialog med én samarbejdspartner. Det gør det langt mere enkelt og mindre besværligt at få gennemført et større byggeprojekt sammenlignet med, hvis du skal holde styr på flere forskellige stakeholders.

Case: Miljøsanering i Champions League klassen for Aarhus Sporveje

Vi har gennem årene gennemført mange store og små projekter i Aarhus. En af vores seneste projekter var en større opgave på vegne af Aarhus Sporveje. Her løste J. Jensen A/S en stor saneringsopgave og efterfølgende totalnedrivning som projektets nedbrydningsfirma.

Denne saneringsopgave omfattede asbest, PCB og bly, og det var her vores nyudviklede Stål Re-Jet fik lov til at komme i brug for første gang.

Saneringen og især metoden fik meget opmærksomhed i pressen, en rådgivende ingeniør betegnede denne afrensningsmetode som ”PCB-sanering i Champions League klassen” og det er vi meget stolte af.

Forurenet jord fra PCB-fuger blev opgravet, håndteret og kørt til en godkendt modtagestation.

Få en fast pris på hele dit nedbrydningsprojekt

Udover at du får stor gavn af vores mange års erfaring med nedrivningsprojekter, så tilbyder vi også som den eneste nedrivningsvirksomhed i Danmark én fast pris på alle vores projekter. 

Vores fast pris koncept betyder, at vi giver dig én samlet pris for hele projektet. Som projektets nedbrydningsfirma i Aarhus, er det op til os at dække alle udgifterne, hvis der skulle opstå forsinkelser eller lignende. Du kommer derfor ikke til at skulle betale en krone mere end vi har stillet dig i udsigt.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer!

Vil du høre mere om, hvordan J. Jensen kan hjælpe dig i mål med dit næste nedrivningsprojekt? Så kontakt os i dag via vores kontaktformular og lad os sammen finde en løsning, der møder dine behov.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse