Sanering af bygninger

Danmarks førende inden for sanering af bygninger

I Danmark findes der en lang række bygninger og ikke mindst bydele hovedsageligt fra 1960’erne og 1970’erne, som skal renoveres. Det skal de for at leve op til de seneste krav fra myndighederne vedrørende både miljø og sikkerhed.

Derudover stiller den moderne boligejer i dag langt højere krav til sin bolig end tidligere. Hos J. Jensen er vi specialiserede i sanering og selektiv nedrivning af ældre bygninger, hvilket gør at vi kan deltage i alle processer fra start til slut.

En partner der er med dig hele vejen

Der er mange forhold at overveje, når man skal totalrenovere en bygning. Oftest vælger man i dag at rive dele af eller hele bygningen ned for at bygge noget nyt. Mange ældre bygninger fra 1960’erne og 1970’erne indeholder en lang række giftige stoffer såsom asbestbly eller PCB.

For at undgå forurening er det derfor ekstra vigtigt at sortere materialerne korrekt under nedrivningen.

Med J. Jensen ved din side har du en partner, som kan assistere dig i alle faser af en større ombygning af en ejendom. Vi kan både assistere med nedrivningen af bygninger, sorteringen af giftigt og almindeligt affald, samt bortskaffelsen af affaldet, når arbejdet er fuldført. Vi har også kompetencer inden for byggepladsindretning, så hvis du står foran at skulle igang med et større projekt, kan vi også hjælpe med at opsætte og optimere din byggeplads. På den måde kan du være sikker på, at dit projekt kommer til at køre som smurt, hvilket gør, at du både kan spare tid og ikke mindst penge.

Altid fuld fokus på miljøet

Udover at kunne assistere under alle faser af renoveringen så sørger vi hos J. Jensen altid for at genanvende så stor en del af de gamle byggematerialer som muligt. Det kommer kloden og alle andre til gode, at vi er miljøbevidste, og det gør vi meget ud af at være. Vi kan genbruge op imod 90% af alle gamle byggematerialer.

Da vi har vores egen vognmandsforretning, kan vi garantere både en hurtig levering af alt relevant udstyr samt en hurtig opsætning af tunge maskiner, fx kraner. På den måde sikrer vi, at dit byggeri kommer til at overerholde sine deadlines. Vi kan af samme årsag også står for bortskaffelse af blandt andet giftigt affald.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse