Entreprenør Aarhus

Hvis du søger efter en entreprenør til dit kommende byggeprojekt omkring Aarhus, så er du kommer til det rette sted. Hos J. Jensen har vi mange års erfaring som entreprenør på byggeprojekter i hele lander, herunder særligt i Østjylland. Med os på holdet får du en samarbejdspartner, der altid har fokus på at levere det bedste resultat til den absolut bedste pris.

Få en entreprenør med en bred vifte af kompetencer

Aarhus har ligesom København altid været et område, hvor der bliver bygget og renoveret rigtigt meget, særligt i de senere år. Hos J. Jensen har vi mange års erfaring med at arbejde som både  entreprenør og underentreprenør på større bygge- og nedrivningsprojekter i  Aarhus. Fra vores adresse i Viborg kan vi hurtigt rykke ud til enhver opgave.

I modsætning til mange andre virksomheder, så råder vi hos J. Jensen over en utrolig bred vifte af kompetencer, som gør at vi kan gøre en stor forskel for dit kommende byggeri.

Helt konkret betyder det, at vi kan påtage os en lang række opgaver som entreprenør herunder:

Vores mange års erfaring og brede vifte af kompetencer giver dig som bygherre en lang række fordele. Først og fremmest kan du altid være sikker på at vores arbejde bliver udført til punkt og prikke, samt at alle regler og love overholdes, hvilket sikrer det bedste arbejdsmiljø for alle medarbejdere på byggepladsen.

Derudover betyder vores mange kompetencer, at du får færre stalk holder, som du skal holde styr på i forbindelse med dit projekt. På den måde bliver det nemmere for dig at kommunikere under hele processen, hvilket kan medvirke til at sikre, at arbejdet bliver gjort ordentligt og ikke mindst til tiden. Du undgår kort sagt, at der opstår unødvendige misforståelser, som i værste fald kan forsinke dit byggeri.

Vi er eksperter

Når du får J. Jensen som samarbejdspartner, er du sikker på at både vores udstyr og de medarbejdere vi stiller til rådighed, er de bedste inden for deres felt. Vi gør nemlig en stor dyd i at sørge for, at benytte det bedste udstyr, både for den givende opgave og for miljøet.

Hos J-Jensen sørger vi også altid for at alle vores medarbejdere er udstyret med både en grundig uddannelse og den seneste nye viden inden for deres felt.

Vi går op i miljøet

Ved samarbejde med J. Jensen, kan I være sikre på at vi til hver en tid, overholder enhver gældende lovgivning og myndighedskrav på både arbejdsmiljø- og miljøområdet.

Få en fast pris på dit kommende byggeprojekt

Som noget helt særligt tilbyder vi hos J. Jensen en fast pris på alle nedrivnings- og saneringsopgaver. Det betyder, at når først vi har afgivet et tilbud, så er det den pris, der står i tilbuddet, der kommer til at gælde. I forbindelse med mange byggerier og nedrivningsprojekter, kan der opstå uforudsete udgifter blandt andet på grund af vind og vejr.

Vi mener dog, at vi som entreprenør eller underleverandør har det primære ansvar for at kunne vurdere en hvilken som helst opgave. Derfor påtager vi os det fulde ansvar, hvis der skulle opstå uforudsete begivenheder, som har en indflydelse på den samlede pris for hele projektet. Vores fast pris koncept sikrer, at du som kunde altid kan være sikker på, at dine budgetter kommer til at holde. I mange tilfælde har man ikke nogen anden udvej end at betale for så stort et projekt, selvom udgifterne overstiger det forventede niveau, hvilket stiller din virksomhed i en dårlig situation, hvilket vi ikke ønsker at medvirke til.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse