Blysanering | Få en fast pris på blysanering [Video] | J. Jensen
54040
page-template-default,page,page-id-54040,page-child,parent-pageid-51288,cookies-not-set,qode-core-1.0.1,wp-schema-pro-1.3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

DANMARKS FØRENDE INDEN FOR BLYSANERING

Ligesom både asbest og PCB, var bly i mange år et hyppigt anvendt materiale i byggebranchen i Danmark igennem århundreder. Bly blev blandt andet brugt i maling, samt ikke mindst i tagrender, inddækninger og en lang række former for plastik.

Bly er et grundstof og forekommer derfor naturligt i naturen, men da det samtidig er et tungmetal indeholder det en lang række giftige kemikalier, som kan have store sundhedsmæssige konsekvenser for personer, der udsættes for blyholdige materialer.

Udsættelse for bly påvirker blandt andet nervesystemet, nyrerne og forplantningsevnen og kan i mange tilfælde medføre kræft.  Blyhvidt – en særlig blyholdig maling – blev allerede forbudt tilbage i 1950, imens de fleste andre blyholdige produkter først blev forbudt i 2001.

Af denne grund findes der stadig mange bygninger i Danmark, som indeholder blyholdige materialer. Heldigvis er det først i forbindelse med renoveringer eller nedrivninger, at der er risiko for, at man kan blive udsat for de farlige stoffer og derfor er det afgørende, at man overlader blysaneringen til professionelle fagfolk.

VI KLARER ALLE ASPEKTER AF BLYSANERINGEN – FRA START TIL SLUT

Med J. Jensen ved din side får du en samarbejdspartner, der kan tage sig af alle aspekter og faser af blysaneringsporcesessen fra den indledende screening til fjernelse af de blyholdige produkter, samt deponering og transport af det farlige affald.

Efter at vi har afsluttet vores saneringsproces bliver alt det blyholdige affald pakket ned i lukkede og forseglede beholdere, og bortskaffes i henhold til alle gældende miljøregler. Siden vi råder over vores egen vognmandsforretning, kan vi altid stå for både sortering og transport af affaldet.

Da vi ved hvor giftigt blyholdigt affald er anvender vi altid den senest nye teknologi så vi kan garantere, at vi fjerner alle spor af bly i jeres bolig. Derudover sørger vi for, at alle vores medarbejdere er opdateret med den seneste nye viden inden for miljøsanering.

Alle vores medarbejdere er derfor udstyret med alle de relevante certifikater og har flere års erfaring med sig i bagagen, så de kan løse lige netop jeres opgave på bedste vis.

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE DIT PROJEKT – UNDGÅ EKSTRAREGNINGER

Som den eneste nedrivnings virksomhed i Danmark tilbyder vi ydermere vores kunder én fast pris på hele deres projekt hvad enten det gælder nedrivning eller miljøsanering. Det vil sige, at vi efter en indledende undersøgelser, giver en pris for hele blysaneringen.

Hvis der af den ene eller anden grund skulle opstå problemer eller forsinkelser, er det op til os at dække omkostningerne.

Som kunde skal I derfor ikke bekymre jer om ubehagelige ekstraregninger – dem klarer vi, hvis det skulle blive aktuelt.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer til at blive helt fri for bly!

Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe jer med jeres næste projekt.

Udfyld vores kontaktformular neden for og lad og give jer et godt tilbud, der er skræddersyet til jeres behov allerede i dag!

Du er også meget velkommen til at tage et kig på vores blyvejledning som du finder på denne side.

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*