Asbestsanering - Eksperter i Asbestsanering - Få En Fast Pris Her
53751
page-template-default,page,page-id-53751,page-child,parent-pageid-51258,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

VI FJERNER ALLE SPOR AF ASBEST!

Asbest var almindeligt anvendt i byggematerialer i Danmark i 1960’erne og 1970’erne, fordi det mindskede risikoen for brand. Asbest viste sig dog at være særdeles skadeligt ved indånding og kan forsage en lang række sygdomme, herunder asbestose/stenlunger og kræft. Derfor blev det forbudt i 1986.

På trods af forbuddet findes asbest stadig i dag i bl.a. gammelt vinyl, gulvlim, fliseklæber, beton, lofter og rørisolering, samt i gamle tag-, facade- og loftplader. Derfor er det afgørende at få fjernet, hvis du fx står overfor at modernisere eller rive en bolig ned.

Hos J. Jensen er vi eksperter i at identificere og fjerne alle former for asbest. Hvis du er usikker på, om din bygning har problemer med asbest, kan vores folk lave en grundig asbestanalyse. Her kortlægger vi nøje omfanget af problemet, hvorefter vi hurtigt og effektivt kan fjerne asbesten. I denne forbindelse sørger vi også for at bortskaffe asbesten miljørigtig.

PROFESSIONEL HÅNDTERING AF ASBEST

Alle medarbejdere hos J. Jensen har gennemgået den fornødne uddannelse, så de er udstyret med et asbestcertifikat og har den nyeste viden om asbestsanering. Derudover anvender vi naturligvis alle de nødvendige værnemidler og specialudstyr i forbindelse med asbestsaneringen, og vi kan derfor fjerne asbesten så hurtigt og effektivt som muligt – til gavn for både vores kunder og for miljøet.

Hos J. Jensen har vi over 30 års erfaring med asbestsanering, så uanset hvor stort et problem du står foran, kan vi helt sikkert hjælpe dig, både med de praktiske og formelle aspekter af asbestsaneringen. Det indbefatter bl.a., at vi under asbestanalysen sørger for at sende asbestprøver ind til de relevante myndigheder, og at vi sørger for at fjerne asbesten efterfølgende, såfremt der forekommer asbest i bygningen.

Vi udfører både asbestsanering for erhvervskunder og privatpersoner, der står foran enten at skulle modernisere eller rive en bygning ned.

FÅ EN FAST PRIS PÅ HELE FORLØBET

Som den eneste nedrivnings virksomhed i Danmark tilbyder vi ydermere vores kunder én fast pris på hele deres projekt hvad enten det gælder nedrivning eller miljøsanering. Det vil sige, at vi efter en indledende undersøgelser, giver en pris for hele asbestsaneringen. Hvis der af den ene eller anden grund skulle opstå problemer eller forsinkelser, er det op til os at dække omkostningerne. Som kunde skal I derfor ikke bekymre jer om ubehagelige ekstraregninger – dem klarer vi, hvis det skulle blive aktuelt. Udfyld vores kontaktformular neden for og lad og give jer et godt tilbud allerede i dag!

Navn*

Efternavn*

E-mail*

Telefon*

Din besked*

[wp-review id=”53751″]