Nedrivning på Sjælland

Der findes mange måder at rive en bygning ned på. Derfor kan det være svært at vide hvilken slags nedrivning, der passer til dit behov. J. Jensen er Danmarks førende entreprenør i nedrivningsbranchen. Med vores mere end 30 års erfaring, er vi i stand til at varetage enhver form for selektiv nedrivning på Sjælland og i resten af landet.

Her på siden kan du læse om hvilke muligheder, der findes i forbindelse med nedrivning på Sjælland.

Hvilke typer af nedrivning på Sjælland findes der?

Der kan være mange forskellige behov, når det kommer til nedrivning. Derfor findes der mange forskellige typer af nedrivning. Uanset hvad de behov er, er der mulighed for kun at rive bestemte dele af bygningen ned, eller at rive hele bygningen ned for at kunne bygge nyt.

 

Hos J. Jensen kan vi varetage følgende typer af nedrivning:

  • Total nedrivning
  • Indvendig nedrivning
  • Nedskæring
  • Betonknusning
  • Sprængning
  • Miljøsanering

 

I de følgende afsnit kan du læse mere om de forskellige typer af nedrivning vi foretager, når du ønsker nedrivning på Sjælland.

Total nedrivning

Hvis en bygning skal rives fuldstændig ned, er der tale om en total nedrivning. Dette er den klassiske form for nedrivning, hvor hele bygning skal fjernes, så der kan bygges nyt. Efterfølgende vil al overskydende materiale blive sorteret og fjernet.

Desuden skal alle bygninger altid tjekkes for farlige stoffer, uanset om en bygning skal rives ned på Sjælland, Fyn eller i Jylland, og uanset hvilken type nedrivning, der er tale om.

Indvendig nedrivning

Indvendig nedrivning er især en optimal nedrivning at vælge, hvis man ønsker at beholde bygningens facade og ydervægge, men ønsker en omstrukturering af det indvendige. Det kan være i forbindelse med, at man godt kan lide facaden af bygningens klassiske udseende, mens man ønsker at modernisere det indvendige.

Med en indvendig nedrivning omfatter det fjernelse af gulve, lofter, inventar, skillevægge, bærende vægge og installationer. Dog beholdes facader og ydervægge. Overskydende materiale sorteres og bortskaffes efterfølgende.

Nedskæring af konstruktioner

Nedskæring bruges til nedrivning af bygninger hvis konstruktion består af store dele af jern eller stål. Nedskæring bruges oftest i sammenhæng med nedrivning af fabriksanlæg, trapper, altaner, stålskorstene, varmecentraler, altaner, siloer og gangbroer. Her kan der være behov for at den gamle jern- eller stålkonstruktion moderniseres. 

Disse konstruktioner kan dog godt være vanskelige at få revet ned. Derfor skal der særligt værktøj til, som kan skære igennem jern- og stålkonstruktioner. Efterfølgende skal materialerne sorteres og fjernes.

Betonknusning

Betonknusning er en nem og hurtig måde at gøre det muligt at genanvende visse materialer på. Materialer såsom tegl, mursten og beton kan knuses, og kan i den forbindelse genanvendes som belægning til blandt andet veje og parkeringspladser. 

Hos J. Jensen benytter vi vores effektive kæbeknuser, som kan knuse op til 1000 ton beton om dagen. Den er samtidig mobil, hvilket gør den let at flytte rundt på ude på byggepladsen. Betonmaterialer dukker ofte op i forbindelse med nedrivning, hvor man med vores mobile kæbeknuser så har mulighed for at knuse og genanvende materialerne med det samme. Uanset om der er brug for at knuse beton i forbindelse med en nedrivning på Sjælland, Fyn eller i Jylland, kan vi derfor knuse betonen direkte på byggepladsen. 

Sikker og kontrolleret sprængning

En sprængning kan i visse tilfælde være den rette type nedrivning. Ved en sprængning skabes en kontrolleret eksplosion, som har til formål at rive en bygning eller dele af en bygning ned, hurtigt og effektivt. Denne form for nedrivning er altid noget professionelle skal håndtere, da det kræver stor præcision og viden om emnet for at udføre det korrekt.

Hos J. Jensen er vi medlem af Dansk Sprængteknisk Forening. På denne måde er vi kvalificerede til at udføre en sikker og kontrolleret sprængning med et minimum af støj.

Miljøsanering

Med en miljøsanering forstås det, at dele af eller hele bygningen indeholder giftige stoffer, som skal fjernes. De giftige stoffer kan blandt andet være asbest, bly, PCB, klorerede paraffiner og skimmelsvamp. Mange bygninger fra 1960’erne og 1970’erne blev bygget med disse materialer, og derfor er der mange bygninger, der nu ikke lever op til myndighedernes krav om bygningers stand, både på Sjælland, Fyn og i Jylland. Grundet de giftige stoffer, er det vigtigt, at det er en professionel miljøsanitør, der håndterer situationen og korrekt bortskaffer materialerne.

Fast pris for nedrivning på Sjælland

Som de eneste i branchen, tilbyder vi hos J. jensen en fast pris på vores nedrivning. Dette tilbyder vi for at undgå kedelige ekstraudgifter efter nedrivningen.

Vi sørger for at medregne en risikopulje til eventuelle uforudsete udgifter. Bruges denne risikopulje ikke i nedrivningsprojektet, tilbagebetales beløbet til dig. 

En fast pris for dit nedrivningsprojekt er muligt, uanset om du skal rive et hus, en stor ejendom eller et sommerhus ned. 

Hvad får du med i prisen?

Med en nedrivning af J. Jensen får du et professionelt og veludført stykke arbejde. Vores mange års erfaring indenfor branchen gør, at vi ved, hvad vores kunder har brug gennem hele nedrivningsprocessen på Sjælland eller i resten af Danmark. 

 

En nedrivning er meget komplekst at stå for på grund af de mange komplekse processer. Hos J. Jensen sørger vi for alle skridt i processen, fra start til slut. Vi sørger for at få de rigtige tilladelser, samt at anmelde det, der skal anmeldes til kommunen. Desuden tjekker vores dygtige miljøsanitører om bygningen eller dele af den, skulle indeholde giftige stoffer. Selve nedrivningerne håndterer vi med fokus på en præcis udførelse. 

 

Efterfølgende sørger vi for at sortere alle overskydende materialer. Vi har stor fokus på miljøet, og derfor bliver så mange materialer sorteret og genanvendt som muligt. Derfor ligger vores genanvendelsesprocent på over 85%. De materialer, der ikke kan genanvendes, bortskaffes på ansvarlig vis. 

 

Læs mere om referencer fra tilfredse kunder om veludført nedrivning på Sjælland her.

Personlig service hos J. Jensen

At give vores kunder en behagelig og tryg oplevelse med nedrivning, er noget vi har i højsædet hos J. Jensen. Vi tror på løbende og åben dialog med vores kunder. Vores mange års erfaring har også vist os, at kunderne føler sig tryggest med denne form for dialog. 


Skulle du have nogle spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at sende os en mail, udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Ønsker du at få et tilbud omkring nedrivning, så kan du kontakte os på samme måde.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse