Nedrivning af vægge

Mange vælger at nedrive en eller flere vægge. Nedrivning af vægge kan dog have mange faldgruber i forhold til bygningens fremtidige konstruktion. Derfor kræver det ekspertise at rive en væg ned på den mest optimale måde. 

Hos J. Jensen har vi mere end 30 års erfaring indenfor nedrivning, og har en stab fuld af kompetente og professionelle medarbejdere. Vi kan med sikkerhed varetage dit næste nedrivningsprojekt med vores mange års erfaring og ekspertise.

På denne side kan du læse mere om nedrivning af vægge samt prisen dertil.

Hvorfor vælge nedrivning af væg?

Der kan være mange årsager til at ville rive en væg ned. Det er en af de lettere måder at skabe et større lysindfald på og give mere plads. Derfor er denne type nedrivning blevet en eftertragtet måde at renovere på, da det er en god måde at give nyt liv på uden at lave en større og mere omfattende nedrivning

 

Desuden er det oftest en langt billigere løsning end at være nødsaget til at flytte til et andet sted, som opfylder de samme krav, man kunne have opnået med nedrivning af en eller flere vægge.

 

Dog skal der tages visse foranstaltninger inden man kan påbegynde denne type nedrivning.

Stabiliserende, bærende og ikke-bærende vægge

Noget af det vigtigste at få afdækket inden nedrivningen kan foregå er, om der er at gøre med en stabiliserende, bærende eller en ikke-bærende væg. Vores kompetente medarbejdere kan hurtigt få afklaret, hvilken type væg, der er tale om ved at lave en undersøgelse af væggen. Herefter kan der lægges en plan for, hvad der videre skal ske.

Hos J. Jensen kan vi varetage nedrivning af:

  • Bærende vægge
  • Ikke-bærende vægge
  • Stabiliserende vægge

I de næste afsnit kan du læse mere om forskellen på stabiliserende, bærende og ikke-bærende vægge, og en løsning på nedrivning af væggene.

 

Bærende vægge

Bærende vægge kan være svære at rive ned, da de kan have stor betydning for bygningens struktur og bæreevne. Hvis en bærende væg derfor skal rives ned, skal der indtænkes andre løsninger hvorpå husets konstruktion kan opretholdes på andre måder. Løses dette ikke ordentligt, er der stor chance for, at bygningen kollapser på grund af dårligt vejr eller storm. Samtidig kræver det en tilladelse hos kommunen, når en bærende væg skal rives ned.

Ønsker du at rive en bærende væg ned kræver det derfor en nøjsom og professionel tilgang til situationen. Med vores mange år indenfor nedrivningsbranchen, har vi erfaret, at denne type nedrivning bedst løses af et specialiseret nedrivningsfirma. J. Jensen er Danmarks førende entreprenør indenfor nedrivning. Vi har altid øje for at udføre vores arbejde nænsomt og med fokus på en optimal nedrivningsproces.

Læs mere om vores referencer fra andre tilfredse kunder for en veludført nedrivning her.

 

Ikke-bærende vægge

De ikke-bærende vægge er nemmere at arbejde med, da de som udgangspunkt ikke har betydning for husets konstruktion. Dog kræver det stadig ekspertise at få et pænt og holdbart resultat. Derudover kræver en nedrivning af væggen ikke en tilladelse fra kommunen, men det bør altid anmeldes til kommunen. 

Er den ikke-bærende væg samtidig en stabiliserende væg, skal der dog tages andre hensyn, som du kan læse om i følgende afsnit.

 

Stabiliserende vægge

Hvis der er tale om en stabiliserende, men ikke-bærende væg, gælder andre foranstaltninger. En stabiliserende væg har til formål at sørge for at huset står stabilt, sikkert og holdbart overfor al slags vind og vejr. Derfor kræver det både en tilladelse fra kommunen samt hjælp fra eksperter, når man vil rive en stabiliserende væg ned. Hvis ikke nedrivningen af en stabiliserende væg løses ordentligt, kan bygningen risikere at blive ustabil og fundamentet kan slå revner.

Skal du rive en væg ned i en lejet bolig, skal du altid have tilladelse fra udlejer samt kommune. Dette er uanset om væggen er bærende, ikke-bærende eller stabiliserende.

Fast pris på nedrivning af vægge

Prisen for nedrivning af vægge kan være forskellige fra firma til firma. For at undgå uforudsete ekstraudgifter tilbyder vi hos J. Jensen altid en fast pris til vores nedrivningsprojekter, uanset om et almindligt hus, en stor bygning eller et sommerhus skal rives ned. Dette tilbyder vi som de eneste i branchen.

Vi starter processen med at foretage en prisvurdering af nedrivningsprojektet. Herefter modtager du et uforpligtende tilbud fra os. I denne pris er der medregnet en risikopulje. På denne måde, er der et råderum, så der ikke kommer ekstra udgifter efterfølgende. Bruges denne risikopulje ikke i nedrivningsprocessen, tilbagebetales beløbet til dig. Derfor bruges ingen unødvendige penge i projektet og efterlader ikke dyre ekstraregninger.

Hvad får du med i prisen?

Med en nedrivning foretaget af J. Jensen får du en kompetent, miljøbevidst og sikkerhedskontrolleret oplevelse. Vi sørger for alle skridt i processen af nedrivning af vægge. Der er nemlig mange dele af processen at holde styr på, når man skal rive en væg ned. Både i forhold til, hvilke tilladelser man skal have samt hvad der skal gøres af de resterende materialer. 

 

For at gøre hele nedrivningprojektet så overskueligt som muligt for dig, holder vi styr på alle dele af nedrivningen til én fast pris. Vores kyndige medarbejdere sørger for at anskaffe alle nødvendige tilladelser hos kommunen eller anmelde det. 

 

Desuden fjerner vi alle overskydende materialer efter nedrivningen. Da vi har stor fokus på at passe på miljøet, sørger vi for at sortere og genanvende så mange overskydende materialer, som muligt. Resten bliver afleveret på passende genbrugsstationer.

Personlig service hos J. Jensen

Hos J. Jensen bestræber vi os på at give dig en god oplevelse i forbindelse med nedrivning af vægge, uanset om projektet foregår på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Dette sørger vi for ved altid at have en åben og løbende dialog med vores kunder. På denne måde bliver du taget i hånden gennem hele processen. Vi har mange års erfaring med, at det gør vores kunder tryggere at være i en åben dialog gennem hele forløbet. 

Har du nogle spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe, udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail. Så hjælper vi dig så hurtigt, som muligt. Ønsker du at få et tilbud på nedrivning kan du kontakte os på samme vis.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse