Nedbrydningsfima Sønderjylland

Nedrivningsfirma i Sønderjylland | Fast pris | Alt-i-én løsninger

Få en fast pris på nedbrydning, miljøsanering og byggepladsdrift. Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder alt-i-én løsninger. Kontakt os nu >>

Vi har mere end 30 års erfaring med nedrivning og går altid forrest i bestræbelsen på, at sikre til stadighed højere standarder for hele nedrivningsbranchen. Intet er umuligt hos J. Jensen og vi kan altid finde en løsning, der tilgodeser netop dine behov. Vi har erfaring fra alle egne af landet og tilbyder løsninger i hele Danmark, heriblandt også i Sønderjylland. Lad os sørge for at du kommer sikkert i mål med dit næste nedrivningsprojekt.

Vælg et kompetent og professionelt nedrivningsfirma i Sønderjylland

Sønderjylland er et område i forandring. I løbet af de seneste år er mange nye byggerier kommet til og udviklingen fortsætter i stigende grad. I Sønderborg søsættes eksklusive og luksuriøse boligprojekter og i Aabenraa bliver et helt nyt akutsygehus bygget. Forud for nybyggeri følger ofte nedrivning og sanering af gamle bygninger. I Sydjylland, såvel som i resten af landet gælder det, at der i mange ældre byggerier, særligt dem fra 1960’erne til 1990’erne, er anvendt forskellige farlige kemikalier, herunder PCB, asbest, bly og klorerende paraffiner. Disse skal fjernes, da de er voldsomt sundhedsskadelige og kan medføre alvorlige sygdomme. For at komme fyldestgørende i mål med både nedrivning og sanering er et kompetent nedrivningsfirma nødvendigt. Hos J. Jensen er vi eksperter både inden for nedrivning og i at sanere bygninger. Vi har et stort hold af certificerede og specialuddannede sanitører, som kan føre din miljøsanering sikkert og effektivt i mål.

Lad os tage hånd om alle dele af dit nedrivningsprojekt

Hos J. Jensen har vi alle kompetencerne og ressourcerne der skal til, for at stå for alle de forskellige dele af dit nedbrydningsprojekt. Vi kan derfor både tage os af selve nedrivningen såvel som af byggepladsdrift og miljøsanering. Vi tilbyder materieludlejning fra vores store maskinpark, både med og uden førere. I modsætning til andre nedrivningsfirmaer råder vi hos J. Jensen også over vores egen vognmandsforretning og kan derfor selv løse alle tænkelige kørselsopgaver, herunder både levering af materialer, kranopgaver og containerkørsel med miljøfarligt affald. Vi har rutinerede vognmænd, som står for den daglige ruteplanlægning og sikrer dig, at vi levere til aftalt tid.

Vores nedbrydningsfirma tilbyder den ultimative alt-i-én løsning, som frier dig for at skulle koordinere arbejdet mellem forskellige fagmænd. Vi har nemlig alt hvad der skal til for at få ført hele dit nedbrydningsprojekt i Sønderjylland i mål.

Få én samlet pris for hele dit nedrivningsprojekt

Som det eneste nedbrydningsfirma i Danmark kan vi tilbyde dig én fast pris på hele dit projekt. Det betyder, at når vi har givet dig et tilbud, så kommer du kun til at betale din pris vi har stillet dig i udsigt – og ikke én krone mere. Hvis der skulle opstå forsinkelser eller andre uforudsete begivenheder, som påvirker dit projekt, så er det op til os at dække de ekstra udgifter, og ikke dig. Med en fast pris har du derfor lettere ved at planlægge hele dit kommende nedrivningsprojekt.

Case: Miljøsanering i Champions League klassen for Aarhus Sporveje

Vi har igennem årene gennemført mange store og små projekter i Aarhus. En af vores seneste projekter var en større opgave på vegne af Aarhus Sporveje. Her løste J. Jensen A/S en stor saneringsopgave og efterfølgende totalnedrivning.

Denne saneringsopgave omfattede asbestPCB og bly, og det var her vores nyudviklede Stål Re-Jet fik lov til at komme i brug for første gang.

Saneringen og især metoden fik meget opmærksomhed i pressen, en rådgivende ingeniør betegnede denne afrensningsmetode som ”PCB-sanering i Champions League klassen” og det er vi ret stolte af.

 

Forurenet jord fra pcb fuger blev opgravet, håndteret og kørt til godkendt modtagerstation.

Kontakt os og hør hvordan vi vil varetage dit næste projekt

Vi du sikkert i mål med dit næste nedbrydningsprojekt i Sydjylland? Hos J. Jensen har vi mange års erfaring inden for området og tilbyder alt-i-én løsninger. Kontakt os i dag og lad os komme med et bud på hvordan vores nedbrydningsfirma vil føre netop dit projekt til dørs. kan kontakte os via kontaktformularen her på siden.

Videoer som forklarer vores fastpriskoncept

Websitet anvender cookies for at sikre at du får den bedste brugeroplevelse